Wij bieden jou

de mogelijkheid je eigen pad te creΓ«ren

Logo van de CAPE Academy

Onze Academy zorgt ervoor dat de behoefte aan training en informatie bij onze consultants altijd beantwoord wordt. We zorgen dat het juiste materiaal aanwezig is, en houden hierbij de behoefte van onze medewerkers in de gaten (ook voor andere functies bieden wij passende trainingen, eventueel extern). Met de micro-learnings die door de Academy worden aangeboden, kunnen medewerkers zelf de informatie tot zich nemen die zij op dat moment nodig hebben. Met self-directed learning kan ieder zijn eigen leerpad bepalen.

Voor de technologische vaardigheden zorgt de Academy voor certificeringen en de voorbereiding daarop, zodat je goed beslagen ten ijs komt. Verder zorgt de Academy ervoor dat de kennis die opgedaan wordt in onze ‘Competence Centers’ of in de dagelijkse praktijk, worden gedeeld met de rest van de organisatie tijdens kennissessies.

Academy
Oefening/kennissessie's/micro-learnings
70%
Team/mentor/peergroep/coaching
20%
Klassikale trainingen/workshops
10%

Bij CAPE geloven we dat je alleen continu kan leren door te doen en wanneer je zelf het initiatief neemt, en daarbij ondersteund wordt door het juiste materiaal en de juiste faciliteiten. Dit is dan ook precies hoe learning & development er bij CAPE uitziet.

Jouw loopbaan, jouw groeikeuzes

No Data Found

Op dit moment stromen de meeste van onze Trainees/Junior Consultants door naar een Medior/Senior Consultant rol of worden teamlead van één van de Consultancy teams. Andere opties zijn om je meer te richten op architectuur of staff rollen. Daarnaast kun je switchen van locatie (van Enschede naar Utrecht of andersom), of binnen onze groep naar eMagiz of Carthago ICT. Zo heb je altijd de mogelijkheid om iets te doen wat je leuk vindt en af te wisselen! Dat geldt ook voor de medior of senior profielen.

Met extra's voor jouw werkplezier

Variabele kwartaal bonussen

Mentor

Interne academy

Vers fruit

Maandelijkse activiteiten

Vitaliteitsprogramma

Kom bij ons werken!