Traineeship

Business & IT Consultant

INNOVATE

YOUR

FUTURE

Wij zijn altijd op zoek naar trainee business consultants:

Net afgestudeerden

Met name in de studierichting Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde, Business & IT of Informatiekunde (maar ook zonder achtergrond in de IT kun je bij ons consultant worden)

Young professionals

Met enkele jaren werkervaring, die op zoek zijn naar een baan waarin je betrokken bent bij het gehele applicatie of integratie ontwikkelproces

Als Trainee Business Contultant bij CAPE Groep weet je zeker dat er aandacht is voor jouw persoonlijke groeipad.
Ontdek de software wereld met trainingen over de techniek. Ontdek jezelf en upgrade je professionele skills tijdens de trainingen over mens. En leer hoe jij een goede consultant wordt tijdens de consultancy vaardigheden in de methodologie trainingen.  Je leert direct met en van onze ervaren IT-Consultants in onze inhouse Academy

Over CAPE Groep

Bij CAPE Groep ontwikkelen we applicaties en integraties voor organisaties in de transport & logistiek, supply chain, slimme bouw en agrifood. Dit doen wij op basis van low-code technologie, waardoor je niet perse een achtergrond in de IT nodig hebt om het ontwikkelen onder de knie te krijgen. Iedereen met een goed stel hersens kan het leren! 

Omdat low-code applicatie en integratie ontwikkeling erg in opkomst is, wordt het nog niet aan iedere universiteit in het curriculum opgenomen. De door ons gebruikte low-code platforms en methodologie zul je goed onder de knie moeten krijgen, daarom beginnen de meeste consultants (ongeacht ervaring) bij ons met een traineeship. Dit is een door ons ontwikkeld learning-on-the-job programma van 1,5 jaar, tegen een volwaardige vergoeding (wat je misschien niet zou verwachten bij het woord ’traineeship’), waarin je jezelf ontwikkelt op de drie belangrijke pijlers ‘mens’, ‘methodologie’ en ’technologie’. 

Deze aanvulling op jouw talent en de skills die je al hebt opgedaan tijdens je studie, zorgen ervoor dat je na 1,5 jaar een steengoede consultant bent die op al deze gebieden sterk in je schoenen staat. Tijdens je traineeship draai je gewoon mee op onze klantprojecten en leer je de verschillende rollen kennen in een ontwikkelteam. Op vrijdag delen alle trainees hun ervaringen met elkaar, geef je elkaar feedback en volg je leerzame kennissessies die je verder kunnen helpen. 

 

Het traineeship in een vogelvlucht

Ontdekken waar je blij van wordt

Je draait actief mee bij projecten, waardoor je als vanzelf ontdekt waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

Action based learning

Je leert door te doen, daarom werk je bij ons van begin af aan al mee op klantprojecten.

Mentor

We bieden een intensief en uitdagend programma waarin je je snel ontwikkelt en zelf in de lead bent. Daarbij word je begeleid door een mentor. Fijn, want zo kun je onder begeleiding in het diepe springen.

Wat je gaat doen

Je ontdekt en analyseert strategische vraagstukken, maakt de vertaling naar wendbare oplossingen en bouwt ze zelf met low-code ontwikkelplatforms. 

Klaar. En dan?

Na een intensief en uitdagend programma van 1,5 jaar kies je een richting. Ontwikkel je je verder als medior consultant, ga je liever de technische kant op of wil je je inzetten op onze innovatie afdeling? Het kan allemaal bij CAPE!

Ben je op zoek naar een andere (starters)functie? Bekijk dan onze andere vacatures. 

Heb je een vraag over werken bij CAPE? Neem dan contact op met ons.