CAPERS vertellen

Harmjan

Maak kennis met Harmjan Oonk, de drijvende kracht achter ons CAPE Digital Solutions team in Australië! Sinds medio 2022 heeft Harmjan leiding gegeven aan de oprichting van ons kantoor, dat de APAC-regio bedient. We kunnen niet blijer zijn met zijn leiderschap en visie, die onze projecten naar nieuwe hoogten blijven stuwen.

Kun je ons een korte introductie over jezelf geven?
Ik vind het leuk om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken. Het gaat om businesswaarde voor de klant en het maken van echte impact. Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie. Het zijn de mensen en de nieuwe manieren van werken die dit aandrijven. Mijn visie is dat je tijd moet investeren in het uitleggen van wat er nodig is: luisteren naar mensen en samenwerken. Uiteindelijk moet je het samen doen.

Daarom moet je teams bouwen en goed samenwerken. Ik hou ervan om teams te bouwen en mensen te helpen hun doelen te bereiken. Ik vind het vooral geweldig als je een twinkeling in de ogen van de klant ziet die hij begrijpt, en de eerste uitkomst positief is.

Ik werk al vijf jaar bij de CAPE Groep. Gedurende deze vijf jaar heb ik voor meerdere klanten gewerkt als adviseur in verschillende sectoren zoals transport & logistiek, supply chain en bouw. Naast adviseur ben ik ook teamleider. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de uitkomst van projecten binnen jouw team. Daarom werk je nauw samen met de leadconsultant en klant aan de projecten. Ten tweede ben jij de lijnmanager van het team.

Eind augustus 2022 ben ik met mijn vriendin naar Sydney verhuisd. In mijn vrije tijd fiets ik graag op mijn racefiets en mountainbike. Ik hou ervan om een ​​leuke tijd te hebben met lekker eten, drinken en goed gezelschap. Mijn vriendin en ik houden ervan om nieuwe gebieden, landen en culturen te ontdekken. Genoeg te ontdekken in Australië!

Harmjan-CAPE-digital-solutions-scaled
Harmjan
Teamlead Australië

Meer verhalen:

Kom bij ons werken!