De CAPE cultuur

Samen het beste eruit halen!

INNOVATE

YOUR

FUTURE

De CAPE community

De CAPE cultuur.. of moeten we zeggen: de CAPE community? Want daar lijkt onze cultuur erg op. In een community werk je samen naar een bepaald gemeenschappelijk doel, maar neemt ieder individu wel zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Elk lid van de community voelt zich verbonden en iedereen informeert, helpt en wisselt ideeën met elkaar. Wij leren van elkaar, en door te doen: fouten maken mag, zolang je er maar van leert!

Gaandeweg ontstaan nieuwe initiatieven die in subgroepen worden opgepakt en iedereen krijgt de ruimte om te pionieren. Zo bouwde CAPE’er Martin een pubquiz applicatie en bouwden Mart, Christian en Thijs een snack applicatie voor onze ‘vrijdag patatdag’. Daarnaast organiseren we strategie sessies zodat iedereen mee kan denken over de toekomst van CAPE.

Dankzij Covid voldeden we zelfs een tijdje aan de eigenschap van een community om virtueel te zijn. Dit heeft ervoor gezorgd dat we niet helemaal terug zijn gegaan naar alleen maar fysiek samenwerken (of werken bij de klant), maar dat het tegenwoordig hybride is geworden: thuis werken mag, maar we vinden het ook efficiënt en gezellig om samen op kantoor te werken.

We werken hard om goede resultaten te behalen en daarnaast is er voldoende ruimte voor gezelligheid. Regelmatig organiseren we leuke uitjes, weekenden, sportiviteiten of bedrijfsfeesten gewoon bij ons op kantoor. Hiervoor hebben wij zelfs een eigen CAFeCie (CAPE Feest Commissie)!

Iedere vrijdag wordt er geborreld en iedere eerste vrijdag van de maand is door ons omgedoopt tot ‘Social Friday’. Tijdens de Social Friday worden verschillende bedrijfsupdates gedeeld en stellen bijvoorbeeld nieuwe medewerkers zich voor, onder het genot van een drankje en soms een aanvullende activiteit. 

Zijn dit binnenkort jouw collega's?