Werken bij CAPE Groep

Bij CAPE Groep ontwikkelen we applicaties en integraties voor organisaties in de transport & logistiek, supply chain, slimme bouw en agrifood. Dit doen wij op basis van low code technologie (Mendix en eMagiz). Een moddelleerplatform die in opkomst is vanwege de snelheid van het realiseren van een goed werkende oplossing en de flexibiliteit die het organisaties biedt voor de toekomst. Steeds meer (grote) bedrijven vertrouwen op low-code bij het ontwikkelen van hun kernsystemen. Bij PostNL bijvoorbeeld, worden 1,5 miljoen pakketten per dag behandeld door low-code applicaties. Hier dragen wij als CAPE Groep aan bij!

Als consultant bij CAPE Groep werk je aan klantprojecten én bouw je de oplossingen zelf, samen met je team. Wij werken volgens onze eigen CAPE methode (gebaseerd op Scrum/Agile), waarin je verschillende projectrollen kunt aannemen en nauw in contact staat met de klant. De belangrijkste pijlers bij digitale transformatie zijn: Mens, Methodologie en Technologie. Op deze gebieden verzorgen wij in onze Academy trainingen voor onze consultants, zodat jouw kennis altijd up-to-date is. Daarnaast organiseren we kennissessies en hebben we ‘Competence Centers’ die voorzien in de laatste technologische ontwikkelingen.

Met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar is onze organisatie jong. Echter is er meer dan voldoende senioriteit en expertise aanwezig. Hierdoor kun je altijd groeien in de richting die jij op wil gaan bij CAPE.

Kom werken bij CAPE Groep

Ontdek CAPE Groep

Traineeship

Net afgestudeerd of een young professional? Wij bieden een uitdagend traineeship. 

Creëer je eigen carièrepad.

Student

Opzoek naar een afstudeeropdracht of een baan naast je studie? 

Ontdek onze stage en bijbaan mogelijkheden.

CAPE Cultuur

CAPE staat voor een collegiale en gemoedelijke cultuur.

Waarin je jezelf kan zijn en het beste uit jezelf kan halen.

Wat wij jou bieden

Bij CAPE Groep draait het om jou als werknemer. 

In onze interne Academy kan jij leren, waar jij goed in wilt worden.

INNOVATE

YOUR

FUTURE