Werken bij CAPE groep

Ambitieus

Bij CAPE hebben we ambitie. We zijn ondernemend en onderzoekend: we kijken verder dan onze neus lang is en verleggen onze grenzen. Alleen dan kun je verbeteren en innoveren. 'Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg'. Wij willen meer. Elke situatie bekijken we opnieuw, en we begaan niet alleen de paden die we al bewandeld hebben, maar zoeken en ontwikkelen de beste oplossing. De wereld om ons heen staat niet stil, en wij dus ook niet. Als wij iets doen dan doen we dat voor de volle 100% en staan we paraat.

Nuchterheid

Twentse nuchterheid zit in ons bloed. Ondanks dat we inmiddels ons stempel hebben gedrukt in heel Nederland en we ook gevestigd zijn in Utrecht, nemen wij onze Twentse roots overal mee naartoe. Je zult ons niet hoog van de daken horen schreeuwen of mooie verhalen horen ophangen, hoewel wij trots zijn als geen ander op onze projecten en ons vakgebied. Wij vertellen waar het op staat en gaan voor resultaat: 'nonsens' komt niet in ons woordenboek voor. Wij durven risico's te nemen, maar wel met onze beide benen op de grond. 'Vake be'j te bange'!

Verbinding

Samen sta je sterker. Dat is hoe wij willen werken. Want alleen door het beste in elkaar naar boven te halen zijn we in staat om maximale resultaten te behalen. In onze bedrijfscultuur helpen we elkaar om samen te presteren. In Twente noemen we het 'noaberschap'. En je kan alleen met z'n allen presteren als je ook met z'n allen kunt feesten. Prestatie en plezier gaan zo hand in hand!

Thought leadership

Wij hebben veel kennis in huis. Als 15+ jaar gecertificeerd Mendix partner en eMagiz partner vanaf het begin, zijn wij experts in deze domeinen en houden wij onze kennis op peil door middel van onze Competence Centers. Onze klanten vertrouwen op onze expertise. In nauwe samenwerking met Universiteit Twente en TKI Dinalog houden wij ons bezig met innovatieve projecten. Aan de universiteit Twente wordt onze CAPE methodologie uitgedragen in het huidige onderwijs.

Kom werken bij CAPE groep

Opleiding & ontwikkeling

Je kunt alleen aan de toekomst werken, als je zelf ook vooruit gaat! 

Daarom staan opleiding & ontwikkeling van onze medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden, in-house, passende trainingen aan voor ieder functieniveau, waardoor jij je werk goed kan (blijven) doen. Daarnaast delen we onze kennis met elkaar!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je goede voorwaarden, en een fijne werkomgeving!

Je werkt in zelforganiserende teams aan uitdagende klantopdrachten. De afwisseling tussen het werken in de teams, de gestructureerde begeleiding door middel van de academy en het samenwerken met peers, maakt dat je onmiddellijk impact maakt.

Contact

Aanvullende vragen? We gaan graag in gesprek!

Neem voor vragen, contact op met Bram Alink (Corporate Recruiter). 

Bel hem via +31 639 003 896 of stuur een mail via onderstaande button.

 

Meer informatie