Oplossingen

Samen innoveren

Over onze oplossingen

CAPE heeft meer dan 15 jaar ervaring in low-code software ontwikkeling in de logistiek en Bouw. In deze afgelopen jaren hebben we:

  1. Diverse software templates ontwikkeld waaronder de Control Tower.
  2. Onze monitoring oplossing Sherlock gerealiseerd voor het monitoren van je applicatie landschap.
  3. Ons development proces grotendeels geautomatiseerd om ieder moment snel en integraal “foutloze” software te kunnen releasen. 
Control Tower

Visualiseer, orkestreer en controleer uw logistieke operaties en supply chain-samenwerkingen met realtime interventies met onze Control Tower. 

De door CAPE Groep gemaakte templates kunnen op maat gemaakt worden zodat het altijd aansluit bij uw unieke bedrijfsprocessen. 

Sherlock

Steeds meer bedrijfsprocessen zijn deels of volledig afhankelijk van IT. Het is daarom belangrijk om altijd goed zicht te hebben op de werking van de applicaties om zo incidenten te voorkomen. De door CAPE Groep ontwikkelde tool Sherlock helpt u hierbij.

 

Quality & Continuity management

Applicatie- en systeemontwikkeling gaat steeds sneller. Applicaties worden steeds vaker gereleased. Continuous delivery richt zich op het sturen van een continue stroom van nieuwe features naar productie. Doelstelling is om op ieder moment snel en integraal “foutloze” software te kunnen releasen.

Zo ziet dat er in de praktijk uit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!