Service Level Agreement

Kies jouw mate van support!

Vloeiende samenwerking met maximale efficiency

Als het om software ontwikkeling gaat wil je misschien niet alles uit handen geven. Zeker niet als je zelf ook goede IT-ers in huis hebt. Anderzijds mis je soms net de juiste expertise of capaciteit om een project optimaal uit te voeren. Hoe mooi zou het zijn als jouw eigen mensen optimaal worden ingezet en daarbij ook nog hun kennisniveau kunnen verhogen?

Co-development is een hybride samenwerkingsvorm waarbij klant en leverancier vloeiend samenwerken en optimaal gebruik maken van alle aanwezige expertise en capaciteit. Een optimale combinatie voor bijvoorbeeld software ontwikkelen in eigen beheer gecombineerd met uitbesteden. Met als uitgangspunt dat de opdrachtgever zoveel mogelijk zelf doet en Carthago aanvullende expertise levert. 

De opdrachtgever bepaaltijdens de samenwerking hoeveel capaciteit er nodig is en wij passen ons daarop aan. Niet gebonden aan een vaste hoeveelheid af te nemen uren in een periode. Dat biedt de klant de beste efficiency en alle ruimte voor het optimaal benutten van de eigen capaciteit. Mochten er bij de opdrachtgever andere prioriteiten ontstaan binnen het team van eigen medewerkers dan wordt dit snel opgevangen worden door het team van Carthago.  

Zo ziet dat er in de praktijk uit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!