Diensten

De beste oplossing voor uw organisatie!

Overzicht van onze diensten

Wat is uw vraagstuk? 

Bij CAPE Groep zien we digitale transformatie als instrument om ambities waar te maken. We vertalen strategische thema’s naar wendbare oplossingen. En verhogen daarmee uw concurrentiepositie. 

Gezamenlijk waarde creëren

Uw bedrijfsstrategie activeren met IT? Digitale transformatie gaat over de omslag van analoog naar digitaal. Het beslaat uw totale bedrijfsvoering, van strategie tot dagelijkse operatie. Zoekt u een partner op het gebied van digitale transformatie? CAPE Groep creëert waarde. Stap voor stap, duurzaam en flexibel. Samen met u.

De wereld om ons heen verandert continu. Er is steeds meer informatie beschikbaar, en de snelheid waarop veranderingen elkaar opvolgen neemt drastisch toe. Om vooruit te kunnen zal u moeten blijven inspringen op deze veranderingen. Wij helpen u hierbij! Dus waarom niet nu?

Samen met onze klanten ontwikkelen wij maatwerk applicaties en integraties, steeds weer afgestemd op uw organisatie of vraagstuk. Onze (domein)kennis is daarbij het vertrekpunt, vanuit onze kennis en ervaring helpen wij onze klanten verder om de veranderingen te omarmen. Daarbij gebruiken we branchespecifieke componenten, die we ontwikkeld hebben om veel voorkomende functionaliteiten snel toe te voegen aan uw applicatie. Zo kunnen we ons richten op het specifieke vraagstuk binnen uw organisatie, zonder tijd te verliezen aan generieke functionaliteit.

CAPE Groep wil haar klanten graag volledig ontzorgen op het gebied van Digitale Transformatie. Hierom zoeken we binnen de branches waarbinnen we actief zijn continu naar de trends en ontwikkelingen, en bouwen we zelf generieke componenten voor deze branches. Door deze componenten en onze domeinkennis lukt het ons steeds weer om in korte iteraties snel tot een passende oplossing te komen, voor en samen met onze klanten.

Lees hier meer over wat wij gedaan hebben voor onze klanten!

Dat de wereld om ons heen snel verandert, wil niet zeggen dat we het verleden moeten vergeten. Processen die in jaren zijn gegroeid binnen uw bedrijf, hoeven niet te veranderen. Dit is de basis van uw bedrijf, en waarschijnlijk ook de basis voor de toekomst.

CAPE Groep kan integreren met legacy systemen, om zo het goede uit het heden te combineren met de kansen van de toekomst. En als het nodig is, vervangen we uw legacy systeem door een up-to-date maatwerk applicatie.

De digitalisering neemt toe. Hierdoor ontstaan er binnen uw landschap steeds meer applicaties, die ieder hun eigen informatie hebben. En door overal over dezelfde informatie te beschikken, is het mogelijk om de juiste beslissing te nemen.

Doormiddel van ons integratieplatform zijn wij in staat om de verschillende applicaties binnen uw bedrijf te koppelen. Hierdoor is bijvoorbeeld klantinformatie uit uw CRM beschikbaar voor andere applicatie. Niet om te bewerken, want dat gebeurt in de bron, maar wellicht wel om te verrijken, aan te vullen, of gewoon te raadplegen. Dit zorgt voor een gestructureerd landschap, met dezelfde informatie daar waar nodig, en daardoor meer overzicht.

Snelle interactie. Niet alleen binnen uw bedrijf, maar ook met uw klanten en leveranciers. Of branchegenoten in diverse samenwerkingen. Waarom zou informatie binnen de muren van uw bedrijf blijven?

Door slimme ketensamenwerking, en integraties tussen de verschillende systemen van uzelf maar ook van anderen te realiseren, kan er efficiënter en effectiever samengewerkt worden. Dat is wat u nodig heeft voor slimme ketensamenwerking.

Wij realiseren de benodigde integraties. Niet alleen door de processen van uw bedrijf en uw leverancier of klant goed op elkaar aan te sluiten, maar ook door deze aansluiting te realiseren.

De waarde van data ontstaat pas al u iets met deze data doet. Data neemt een steeds belangrijkere rol in binnen uw bedrijf, maar ook in de besluitvorming naar de toekomst toe.

De verwachting is dat de hoeveelheid beschikbare data de komende vijf jaar zal verzevenvoudigen. Door deze exponentiele toename van de beschikbare data wordt het steeds moeilijker om beslissingen te nemen. De uitdaging wordt dan ook om de data die we verzamelen binnen en buiten het bedrijf effectief in te zetten. Daar helpen we u graag bij!

De noodzaak om te veranderen stopt niet. De continu veranderende omgeving maakt dat u een wendbare oplossingen nodig hebt. Een oplossing die na oplevering niet klaar is, maar de start van het verder vergroten van uw succes.

Naast de doorontwikkeling van uw applicaties, integraties en platformen, zorgen we er voor dat hetgeen al klaar is optimaal blijft draaien. Niet alleen door eventuele problemen snel op te lossen, maar ook door vooruit te kijken samen met u als klant. Door niet alleen te kijken naar wat we hebben, maar ook te anticiperen op de toekomst, kunnen we garanties afgeven over de beschikbaarheid en snelheid van uw applicaties. Heeft u zelf één of meerdere applicaties ontwikkeld? Ook voor deze applicaties zorgt CAPE Groep dat uw oplossing optimaal blijft draaien zodat u kan focussen op de toekomst.

Daarnaast kan CAPE Groep u ook in de gelegenheid stellen om beheer te doen van uw eigen oplossingen. Met onze oplossing blijft u wendbaar en bent u in staat om te schakelen indien nodig. Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u ondersteuning nodig heeft.

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We zijn continu aan het onderzoeken welke nieuwe technologieën we kunnen toepassen. Deze noviteiten kunnen we dan weer aanbieden aan onze (nieuwe) klanten, zodat zij vooruit kunnen. Dit doen wij door onze domeinkennis te combineren met de trends binnen uw branche.

Meer weten? Lees hier meer over onze innovaties.

Doe-het-zelf! Steeds meer zelf in de lead zijn van het ontwikkelen van de software waar uw organisatie op draait, of simpelweg kunnen volgen wat er gebeurt? Volg, samen met collega’s, trainingen in onze Academy en leer bij, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Self-enablement noemen we dat! Zo ontwikkelen uw medewerkers zich op het snijvlak van Business & IT, en komt er echt digitale transformatie teweeg.

Lees hier meer!

Wat is uw vraagstuk? Vertel het ons!

Zo ziet dat er in de praktijk uit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!