Onze aanpak

How we do it

Doen wat nodig is voor nu en straks. Met experts die nieuwe wegen verkennen, verder denken dan die een verbetering en niets liever doen dan grenzen verleggen. Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral doorgeven, zodat u zelf weer verder kunt.

Creëer waarde door de juiste afstemming van de drie belangrijke pijlers

Samenwerken aan verbetering

Mensen hebben een belangrijke rol in digitale transformatie projecten. Adaptie van nieuwe systemen is cruciaal voor het slagen van het project of langdurige projecten, en dit ligt voornamelijk bij de mensen in de organisatie.

De software moet gebruiksvriendelijk zijn voor de medewerkers die ermee werken. Door het proces als uitgangspunt te gebruiken, automatiseren en optimaliseren we bedrijfsprocessen en zorgen we dat medewerkers op de juiste manier ingezet kunnen worden. Dat wil zeggen: zij kunnen zich bezighouden met de inhoud, en repeterende taken worden zo veel mogelijk overgenomen.

Snel werken aan verandering

Digitale transformatie kan alleen slagen met de juiste aanpak. De toegepaste methodologie is erg bepalend voor de samenwerking en dynamiek in het uit te voeren project.

Na jarenlange ervaring, hebben wij onze eigen CAPE methodologie ontwikkeld (gebaseerd op Scrum/Agile), waarbij we in korte sprints ontwikkelen aan oplossingen. Op deze manier kun je het snelst resultaat behalen! 

Wanneer wij een project aangaan, zorgen we dat deze methode gebruikt wordt. Mocht er bij de klantorganisatie nog enige training nodig zijn, dan verzorgen wij dat met onze eigen Academy. 

 

Slim werken aan de toekomst

Wij vertrouwen op een basis van technologieën die wij vaak toepassen en volledig beheersen. Verder zijn wij altijd bezig om nieuwe technologieën te onderzoeken. 

Dit zijn de technologieën die wij hoofdzakelijk gebruiken om de beste oplossingen te ontwikkelen:

Mendix

Mendix

Low-code platform

Power BI

Power BI

Real-time dashboards

Sherlock

Sherlock

Monitoring systeem

eMagiz

eMagiz

Integratieplatform

AWS

AWS

Cloudoplossing

ptv group

PTV

Planningssoftware

Wat is uw vraagstuk? Vertel het ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!