Waarom CAPE Groep?

Dit maakt ons uniek!

Over CAPE groep

We leven in een nieuwe werkelijkheid, waarin organisaties moeten veranderen om vooruit te gaan. Dat vraagt loslaten van oude denkpatronen en systemen en overgeven aan nieuwe inzichten en technologieën. Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren.

Cape Groep helpt hierbij. Wij zien digitale transformatie als strategisch instrument om ambities waar te maken. We vertalen uw strategische thema’s naar wendbare oplossingen en vergroten daarmee uw concurrentiekracht. Met uw toekomst in het vizier doen we nú wat nodig is voor stráks. Met experts die niets liever doen dan grenzen verleggen.

Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral: doorgeven. Zodat u zélf weer verder kunt. Wij zien de toekomst als een uitnodiging om nieuwe wegen te ontdekken en laten los als de bestemming is bereikt. CAPE Groep. Make the future happen.

Dé aanpak voor digitale transformatie

Drive

Nieuw bij CAPE?

Bepaal jouw roadmap

Op basis van uw strategische doelstellingen bepalen we samen uw roadmap: waar kunt u het snelst winst behalen? Dit noemen we de ‘Discovery’. Laat u ons het ontwikkel werk doen, helpt u zelf mee of wilt u het volledig zelf aanpakken? Dit bepaalt de rol van opleidingen in uw digitale transformatie. Wat u ook kiest, wij ondersteunen u waar nodig! 

Do

Pijl icoon blauw

Hoe verder?

Ontwikkel volgens plan

Afhankelijk van uw rol in de digitale transformatie en rekening houdend met de capaciteit van de organisatie, het menselijk potentieel en de individuele ambitie ontstaat de opleidingsbehoefte. Deze beantwoorden wij vanuit onze eigen professionele Academy. Er volgt een hands-on en volledig in-house ontwikkelplan vanuit de pijlers mens, methodologie en technologie. 

Deliver

Pijl icoon blauw

Actie in de tent

Voeg continu waarde toe

Gedurende het project werken we volgens onze eigen CAPE methode, gebaseerd op scrum/agile. We werken in korte sprints zodat er snel resultaat geboekt wordt, taken overzichtelijk bijgehouden kunnen worden en gaandeweg makkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden. Ook onze opleidingen en trainingen zijn action-based, u leert terwijl u doet!

Develop

Pijl icoon blauw

Passe-partout

Verbeter in de praktijk

De meeste oplossingen worden MVP ontwikkeld. Dat betekent dat er in een korte tijd een oplossing wordt ontwikkeld die voldoet aan de minimale functionaliteit. Wanneer de oplossing up and running is, wordt pas aan de extra functionaliteiten ontwikkeld. Zo blijven oplossingen ontwikkelen en kan het afhankelijk van de behoefte bijgesteld worden, wanneer er bijvoorbeeld iets in de organisatie(omgeving) verandert. Als u eenmaal begonnen bent kun je alle kanten nog op!

Kijk voor meer informatie over CAPE Groep bij:

Wat is uw vraagstuk? Vertel het ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!