Uw digitalisatie partner

Overzicht en efficiëntie in uw bedrijf begint bij digitalisatie

De wereld digitaliseert. Mogelijkheden zijn eindeloos. En systemen wordt door artificiële intelligentie elke dag slimmer en slimmer. Stilstaan is niet meer mogelijk.

Meekomen in de hedendaagse transportwereld vraagt vooruitkijken, verder denken dan de huidige mogelijkheden en vooral digitaliseren. De grote vraag naar wereldwijde transport maakt het onmogelijk om nog langer met excel, of soms zelfs nog met fysieke papieren, het proces administratief bij te houden. Het vraagt om een gedegen IT strategie. Waarin bedrijfsprocessen zijn gedigitaliseerd en uw volledige it-landschap samenwerkt door waardevolle en veilige integraties

Onderdeel van een ketensamenwerking? Des te belangrijker om de stap naar digitalisatie te zetten. Krijg hierdoor beter inzicht in de procesonderdelen waar u verantwoordelijk voor bent. En zie wat er met uw transport gebeurd, in de onderdelen van uw leveranciers en afnemers.

Kom in

beweging

digitaliseer

uw bedrijfsproces

80+ bedrijfskundige it'ers

300+ transport en logistiek applicaties

ISO 27001
Informatie/data beveiliging

24/7 support

Logo van CAPE Groep

Software oplossingen op maat

Helpt al meer dan 20 jaar bedrijven in de transport en logsitiek met het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Stuk voor stuk resulteert dit in een partnerschap voor meerdere jaren. Waarbij partijen niet alleen afscheid hebben genomen van vele excellijsten, maar ook een stuk efficiënter zijn gaan werken dankzij bedrijfsproces optimalisaties. Dankzij onze ervaring in uw branche, begrijpen wij uw bedrijfsproces snel en kennen wij uw uitdagingen. Wij helpen u verder met onze software oplossingen. Van scratch af aan, of met één van onze producten als basis. Maar standaard en altijd op maat, passend bij uw unieke bedrijfsvoering. 

Software oplossingen dankzij

Mendix en Carthago-ICT, voor elk proces hebben we een maatoplossing. Snel met Mendix, een toonaangevend, wereldwijd enterprise low-code application platform. Mendix maakt het mogelijk om software applicaties beter en sneller te ontwikkeling. Al sinds de begin jaren van Mendix is CAPE Groep trotse partner. Met meer dan 300 gebouwde applicaties, verdeeld over meer dan 50 klanten, kennen onze IT consultants de vele mogelijkheden van dit platform. Sinds 2021 is letterlijke software oplossing mogelijk dankzij onze high-code en security collega’s vanCarthago-ICT. 

eMagiz ipaas - CAPE Groep partner

Software geïntegreerd dankzij

eMagiz is dé Nederlandse low-code iPaaS (integration Platform as a Service). Een platform waarmee alle applicaties en systemen eenvoudig, overzichtelijk en digitaal met elkaar geïntegreerd worden. Sinds de oprichting van eMagiz in 2010 is CAPE Groep trotse partner en zijn al vele standaard connectoren in samenwerking met de eMagiz developers gebouwd en uitgerold bij tientallen klanten. Zet de volgende stap in de digitalisatie en ontdek de waarde van een compleet geïntegreerd en geoptimaliseerd it-landschap.

Zo zetten we de digitalisatie in gang

Stap 1
Discover
Samen naar uw roadmap

Discovery

Op basis van uw strategische doelstellingen bepalen wij samen uw roadmap voor uw digitale transformatie. Dit doen wij door uw huidige situatie en processen in kaart te brengen en te combineren met onze ervaring in uw branche. Hierdoor denken wij met u mee en nét een stapje verder.

Stap 2
Design
Ontwikkelen volgens plan

Design

Samen met u zullen wij de gewenste situatie in kaart brengen en welke stappen wij gaan ondernemen om tot die gewenste situatie te komen. Afhankelijk van uw rol in de digitale transformatie en rekening houdend met de capaciteit van de organisatie wordt het ontwikkeltraject van A tot Z opgesteld. Er volgt ook een hands-on en volledig in-house ontwikkelplan, afgestemd op uw bedrijf en medewerkers, vanuit onze drie pijlers: mens, methodologie en technologie.

Stap 3
Develop
Continue waarde toevoegen

Develop

Het ontwikkeltraject gaat van start met een team bestaande uit uw eigen mensen en CAPE medewerkers. Samen zullen wij werken volgens onze eigen CAPE methode, gebaseerd op scrum/agile. Wij werken in korte sprints van meestal 2-3 weken, zodat er snel resultaat geboekt wordt. Door deze MVP ontwikkelingen kunt u het product snel in gebruik nemen en kunnen wij feedback op het product ontvangen van de eindgebruikers. Vervolgens zal extra functionaliteit verder worden ontwikkeld, rekening houdend met de feedback. Zo werken wij altijd samen aan een oplossing die nauw aansluit bij uw wensen.

Stap 4
Deliver
Opleveren en doorgeven

Deliver

Voldoet de oplossing aan alle wensen en is uw bedrijfsproces naar wens geoptimaliseerd? Dan is het tijd voor de overdracht. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdens het proces zoveel zijn meegenomen en opgeleid, dat de software applicatie in-house in goede handen is. Natuurlijk blijven wij voor u en de applicaties klaar staan en kijken wij mee met de gezondheid van de applicatie(s) via onze supportafdeling. Nu kunnen wij samen met u verder kijken naar de volgende oplossing.

Klaar voor de volgende stap?

of eerst vrijblijvend bekijken wat digitalisatie voor uw onderneming voor waarde kan toevoegen?

Zij hebben de digitalisatie dankzij CAPE Groep met succes in gang gezet