Uw transport en logistiek partner

Overzicht en efficiëntie in transport en logistieke begint bij digitalisatie

De wereld digitaliseert. Mogelijkheden zijn eindeloos. En systemen wordt door artificiële intelligentie elke dag slimmer en slimmer. Stilstaan is niet meer mogelijk.

Meekomen in de hedendaagse transportwereld vraagt vooruitkijken, verder denken dan de huidige mogelijkheden en vooral digitaliseren. De grote vraag naar wereldwijde transport maakt het onmogelijk om nog langer met excel, of soms zelfs nog met fysieke papieren, het proces administratief bij te houden. Het vraagt om een gedegen IT strategie. Waarin bedrijfsprocessen zijn gedigitaliseerd en uw volledige it-landschap samenwerkt door waardevolle en veilige integraties

Onderdeel van een ketensamenwerking? Des te belangrijker om de stap naar digitalisatie te zetten. Krijg hierdoor beter inzicht in de procesonderdelen waar u verantwoordelijk voor bent. En zie wat er met uw transport gebeurd, in de onderdelen van uw leveranciers en afnemers.

Kom in

beweging

digitaliseer

uw transport proces

Logo van CAPE Groep

Software oplossingen op maat

Helpt al meer dan 20 jaar bedrijven in de transport en logsitiek met het digitaliseren van de bedrijfsprocessen. Stuk voor stuk resulteert dit in een partnerschap voor meerdere jaren. Waarbij partijen niet alleen afscheid hebben genomen van vele excellijsten, maar ook een stuk efficiënter zijn gaan werken dankzij bedrijfsproces optimalisaties. Dankzij onze ervaring in uw branche, begrijpen wij uw bedrijfsproces snel en kennen wij uw uitdagingen. Wij helpen u verder met onze software oplossingen. Van scratch af aan, of met één van onze producten als basis. Maar standaard en altijd op maat, passend bij uw unieke bedrijfsvoering. 

Software oplossingen dankzij

Mendix is een toonaangevend, wereldwijd enterprise low-code application platform. Mendix maakt het mogelijk om software applicaties beter en sneller te ontwikkeling. Al sinds de begin jaren van Mendix is CAPE Groep trotse partner. Met meer dan 300 gebouwde applicaties, verdeeld over meer dan 50 klanten, kennen onze IT consultants de vele mogelijkheden van dit platform. 

Software geïntegreerd dankzij

eMagiz is dé Nederlandse low-code iPaaS (integration Platform as a Service). Een platform waarmee alle applicaties en systemen eenvoudig, overzichtelijk en digitaal met elkaar geïntegreerd worden. Sinds de oprichting van eMagiz in 2010 is CAPE Groep trotse partner en zijn al vele standaard connectoren in samenwerking met de eMagiz developers gebouwd en uitgerold bij tientallen klanten. 

80+ bedrijfskundige it'ers

300+ transport en logistiek applicaties

ISO 27001
Informatie/data beveiliging

25% jaarlijkse groei

24/7 support

Klaar voor de volgende stap?

of eerst vrijblijvend bekijken wat digitalisatie voor uw onderneming voor waarde kan toevoegen?