Sherlock

Logo van Sherlock, het monitoring systeem van CAPE Groep

Het monitoring systeem voor uw it-landschap

IT-landschappen ontwikkelen zich razendsnel. Bedrijfsprocessen zijn meer en meer, al dan niet volledig, afhankelijk van IT. In het steeds complexer, geavanceerd en groter wordende IT-landschap van organisaties is het lastig om grip te krijgen en te houden over wat er gebeurt in de systemen. De impact is vaak enorm wanneer het niet werkt. Het monitoren en bewaken van uw bedrijfsprocessen en it-landschap is daarom essentieel. Sherlock helpt hierbij! Dit monitoring systeem zorgt ervoor dat u 24/7 inzicht heeft in de gezondheid van de applicaties in uw it-landschap. Zero downtime is onze ambitie. Wat door dit pro-actieve monitoring systeem met behulp van AI, gerealiseerd wordt. Ontvang meldingen als een kritieke toestand eraan zit te komen bij één van uw systemen, als gevolg van een ontvangen melding van een ander systeem. 

Sherlock, CAPE’s monitoring system, geeft u in één dashboard 24/7 inzicht in de gezondheid van al uw applicaties in uw IT-landschap.

Eén overzicht van uw gehele IT- landschap

Sherlock geeft u in één dashboard de gezondheid van al uw applicaties en software systemen. Sherlock is geïntegreerd met al uw softwaresystemen. 

Hierdoor kan hij eenvoudig alle loggegevens verzamelen en weergeven in één dashboard. Dit maakt het mogelijk om snel en eenvoudig meer controle te hebben en analyses uit te voeren over het gehele it-landschap. Het monitoring systeem maakt het mogelijk om alerts in te stellen op basis van zakelijke kpi’s. 

Zo kan 24/7 proactief worden gereageerd op kritieke punten, zodat uw kpi’s niet in gevaar komen. 

Core functionaliteiten

1. Landscape management

2. Anomaly forecasting /detection

3. OPS action plan

4. Automated root cause

5. Auto healing

6. Performance monitoring

Monitor uw bedrijfsprocessen met CAPE Sherlock 

Visualisatie van het monitoringsproces van het IT landschap

Zet de eerste stap en wordt een echte Sherlock

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.