CAPE's Control Tower

Over onze Control Tower

End to End en Realtime visibility is topprioriteit voor de logistieke sector 

Realtime visibility in transport en supply chain is topprioriteit voor verladers, 3PL’s, 4PL’s en hun klanten. Volgens het onderzoeksbureau Gartner heeft tegen 2023 50% van deze ondernemingen geïnvesteerd in platforms voor realtime zichtbaarheid van transport.  

CAPE heeft een Control Tower gerealiseerd gebaseerd op Low-code Mendix met alle core capabilities die horen bij een Control Tower. De Control Tower van CAPE Groep is een template dat 100% op maat gemaakt kan worden na de behoeftes van uw bedrijf, met een korte time to market. Uw Business KPI’s en uw unieke bedrijfsprocessen zijn en blijven leidend.   

Onze standaard Rest-interfaces zijn gebaseerd op het open trip-model welke alle standaard informatiestromen voor het verwerken van een transportopdracht bevat, zorgen ervoor dat iedere databron ontsloten kan worden. 

Visualiseer, orkestreer en controleer uw logistieke operaties en supply chain-samenwerkingen met realtime interventies met onze Control Tower. Lees onze Control Tower whitepaper voor een impressie. Wilt u meer weten over onze Control Tower neem dan contact op met Bart Knol – b.knol@capegroep.nl 

Informatie omtrent de logistieke processen inzichtelijk
Visualisatie de Control Tower - CAPE 24/7 service - optimale prestatie software applicaties

Solution capabilities

1. Order entry / Order management 

2. Carrier selectie 

3. Transportorder communicatie

4. Track & Trace

5. Exception management

6. (performance) Dashboards

7. Carrier integration

8. Messaging / alerts (email)

Monitor uw bedrijfsprocessen met CAPE Sherlock