Service

Samen innoveren op een manier die bij u past

Projecten

Veel van onze activiteiten worden projectmatig uitgevoerd. De projecten voeren we uit op locatie van de klant of als ‘inhouse project’ op onze eigen vestigingen. De inhoud en omvang van onze projecten verschilt enorm, van eenvoudig tot uiterst innovatief en met een beperkte tot langere doorlooptijd.

De samenstelling van het projectteam is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de te realiseren oplossing, de gewenste doorlooptijd en welke kennis de opdrachtgever zelf inbrengt.

Maar altijd leveren wij de dienstverlening op maat, passend bij de behoefte van onze klanten. Hierdoor zijn de opdrachtgevers verzekerd van de juiste kwaliteit, dienstbaarheid en resultaatgerichtheid. Gedreven om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers met de ambitie om partner voor lange termijn te zijn. In de praktijk betekent dat korte lijnen, het continu afstemmen van onze diensten op veranderende behoeften en afspraken nakomen. Geen onduidelijkheid en zonder gedoe achteraf. Dat vinden wij namelijk heel gewoon.

Wij blijven innoveren

Innovatie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We zijn continu aan het onderzoeken welke nieuwe technologieën we kunnen toepassen. Deze noviteiten kunnen we dan weer aanbieden aan onze (nieuwe) klanten, zodat zij vooruit kunnen. Dit doen wij door onze domeinkennis te combineren met de trends binnen uw branche.

 

 

Continu beheren van uw oplossingen

Naast de doorontwikkeling van uw applicaties, integraties en platformen, zorgen we er voor dat hetgeen al klaar is optimaal blijft draaien. Niet alleen door eventuele problemen snel op te lossen, maar ook door vooruit te kijken samen met u als klant. Door niet alleen te kijken naar wat we hebben, maar ook te anticiperen op de toekomst, kunnen we garanties afgeven over de beschikbaarheid en snelheid van uw applicaties. Heeft u zelf één of meerdere applicaties ontwikkeld? Ook voor deze applicaties zorgt CAPE Groep dat uw oplossing optimaal blijft draaien zodat u kan focussen op de toekomst.

Daarnaast kan CAPE Groep u ook in de gelegenheid stellen om beheer te doen van uw eigen oplossingen. Met onze oplossing blijft u wendbaar en bent u in staat om te schakelen indien nodig. Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u ondersteuning nodig heeft.

Control Tower

Visualiseer, orkestreer en controleer uw logistieke operaties en supply chain-samenwerkingen met realtime interventies met onze Control Tower. 

De door CAPE Groep gemaakte templates worden op maat gemaakt, zodat het altijd aansluit bij uw unieke bedrijfsprocessen. 

Sherlock

Steeds meer bedrijfsprocessen zijn deels of volledig afhankelijk van IT. Het is daarom belangrijk om altijd goed zicht te hebben op de werking van de applicaties om zo incidenten te voorkomen. De door CAPE Groep ontwikkelde tool Sherlock helpt u hierbij.

Quality & Continuity management

Applicatie- en systeemontwikkeling gaat steeds sneller. Applicaties worden steeds vaker gereleased. Continuous delivery richt zich op het sturen van een continue stroom van nieuwe features naar productie. Doelstelling is om op ieder moment snel en integraal “foutloze” software te kunnen releasen.

CAPE - make the future happen