Universiteit Twente

Onze samenwerking

Bij CAPE Groep zijn we trots op onze langdurige samenwerking met de Universiteit Twente. Samen hebben we inmiddels de vierde editie van de Low Code Application Development cursus gerealiseerd. Deze samenwerking heeft geleid tot een dynamische leeromgeving waarin studenten en industrieprofessionals samenkomen om real-world uitdagingen aan te gaan met low-code technologieën.

Een bewuste samenwerking

Onze samenwerking met de Universiteit Twente is meer dan alleen het aanbieden van een cursus. Het is een gedeelde missie om studenten de praktische kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun carrière. 

Elke editie bouwt voort op de successen van de voorgaande jaren, waarbij we blijven leren, innoveren en verbeteren.

In de praktijk:

CAPE Groep - uw partner voor bedrijfsprocessen en ketensamenwerking digitalisatie

Wat maakt deze samenwerking uniek?

  • Ervaring en expertise: Met vier edities achter de rug, hebben we een bewezen formule ontwikkeld die zowel diepgaande theoretische kennis als praktische toepassing combineert. Onze workshops, gastcolleges en projectactiviteiten zijn ontworpen om studenten een hands-on ervaring te bieden, ondersteund door de expertise van CAPE Groep.

  • Real-world cases: Studenten werken aan echte problemen voor echte opdrachtgevers, wat niet alleen de motivatie verhoogt, maar ook de relevantie van hun werk. Deze aanpak zorgt ervoor dat de geleerde vaardigheden direct toepasbaar zijn in de praktijk.

  • Gerenommeerde gastsprekers: We brengen industry leaders en alumni terug naar de klas om hun ervaringen te delen. Deze gastsprekers, afkomstig uit diverse sectoren, bieden waardevolle inzichten en inspireren de studenten met hun succesverhalen en uitdagingen in de low-code industrie.

Wat studenten zeggen:

"De lezingen van verschillende mensen uit de industrie en hun mening over hoe low code in de praktijk wordt toegepast, waren buitengewoon interessant. Veel discussies gingen zelfs door in de pauze."
"Mijn belangrijkste doelen waren bereikt: de voordelen/nadelen van low-code ten opzichte van high-code zien en de huidige stand van zaken en de richting van low-code begrijpen."
"De workshops met experts waren uiterst nuttig. Ze begrepen snel de vragen die ik stelde en lieten me zien hoe ik dit binnen Mendix kon doen."
"De samenwerking met CAPE Groep zorgde voor praktische tips over hoe een project aan te pakken."
"Het vak Low Code Development gaf waardevolle inzichten in low-code ontwikkeling en het gebruik ervan in real-world scenario's."
"Ik vond het leuk dat we werkten aan een ‘echt’ geval, waar we een oplossing vinden die daadwerkelijk een bedrijf ten goede komt en ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Dit motiveerde me enorm om goed te presteren."
Previous slide
Next slide

Toekomstige kansen

We kijken uit naar de volgende editie en zijn vastbesloten om onze samenwerking met de Universiteit Twente verder te versterken. Samen willen we blijven bijdragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie low-code professionals, klaar om de digitale uitdagingen van morgen aan te gaan.

Met een gedeelde passie voor innovatie en educatie, is deze samenwerking een perfect voorbeeld van hoe we samen de toekomst vormgeven.  

CAPE Groep is enthousiast over wat we samen hebben bereikt en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen!

Universiteit Twente - een samenwerkingspartij van CAPE Groep