Sustainability and ESG Launchpad
Sustainability and ESG Goals & KPI Tracker
Sustainability Supplier Management

Over Sustaira

Duurzaamheid wordt zorgvuldig nagestreefd door Sustaira door te voldoen aan de behoeften van het heden zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties te beperken om aan hun eigen behoeften te voldoen.

Sustaira heeft zowel aan de zakelijke als de technische kant, een enorme hoeveelheid ervaring met (low-code) applicatieontwikkeling, gericht op het ontwikkelen en lanceren van innovatieve web- en mobiele apps. Sustaira (partner van CAPE Groep) gelooft dat het bundelen en richten van al hun middelen, expertise, ideeën, kennis, passie en enthousiasme op duurzaamheid uiteindelijk leidt tot een versnelling van digitale duurzaamheidsinitiatieven.

Vanuit een intrinsieke motivatie gaat Sustaira verder dan winst en aandeelhouders. Verder dan de korte termijn. Niet alleen voor deze generatie, maar voor generaties die nog komen. Er wordt sterk geloofd dat organisaties uiteindelijk verantwoordelijk zullen worden gehouden voor hun impact op het milieu en hun belanghebbenden. Het verzamelen van gegevens en het meten van KPI’s zullen de transparantie bieden die nodig is om verantwoordelijkheid te bevorderen. Het is onvermijdelijk dat er veranderingen komen waarbij de winstgevendheid direct wordt beïnvloed en weergegeven op de winst- en verliesrekeningen van organisaties. Deze verandering is een echte kans om te differentiëren en proactief te zijn, door aan te tonen en te bewijzen dat actiegerichte duurzaamheidsinitiatieven directe waarde bieden.

Mogelijk maken en versterken

Stel je een wereld voor waarin baanbrekende technologie en expertise op het gebied van duurzaamheid worden gecombineerd. Waar Sustaira duurzaamheidsleiders in staat stelt en versterkt om een verschil te maken binnen en voor hun organisatie en ecosystemen met innovatieve en interactieve software. Sustaira heeft een missie. Hun missie is om het allesomvattende duurzaamheidsplatform te worden, niet alleen voor degenen die binnen organisaties leiding geven aan duurzaamheid, maar ook voor alle betrokken belanghebbenden, waaronder Financiën, HR, Operaties, IT en vele anderen.

Sustaira, als het 360-graden softwareplatform dat iedereen binnen een organisatie en zijn ecosysteem in staat stelt, inspireert en verenigt om een verschil te maken.

Sustaira heeft de missie om duurzaamheidsinitiatieven te versnellen met innovatieve web- en mobiele apps om organisaties duurzamer te maken.

Ontdek de kracht van duurzaam Data Management met CAPE Groep

In de wereld van vandaag is duurzaamheid niet langer een optie, maar een noodzaak. Met de introductie van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is het voor bedrijven cruciaal geworden om hun impact op duurzaamheid transparant te rapporteren. 

CAPE Groep introduceert met trots onze Sustainable Data Management Tool, ontworpen om uw organisatie niet alleen te helpen voldoen aan de CSRD-wetgeving, maar ook om duurzaamheid te integreren in het hart van uw bedrijfsvoering.

Meer informatie:

Sustainable Data Management Tool

Alles-in-één dashboard

Onze tool is de ultieme oplossing voor het beheren van uw duurzaamheidsgegevens. Door alle gegevens uit verschillende systemen samen te brengen in één overzichtelijk dashboard, bieden we een ongeëvenaard niveau van helderheid en controle. 

Maar het gaat niet alleen om het verzamelen van data; het gaat om het transformeren van deze data in inzicht en actie.

Verheldering in systemen en datastromen

Voor effectief duurzaamheidsbeheer is het essentieel om een duidelijk beeld te hebben van waar uw gegevens vandaan komen en hoe ze stromen binnen uw organisatie. 

Onze tool zorgt voor deze verheldering, waardoor u een goed gestructureerd datalandschap krijgt. 

Dit is cruciaal voor het waarborgen van de integriteit en nauwkeurigheid van uw duurzaamheidsrapportage.

Een goed gestructureerd datalandschap

Met onze Sustainable Data Management Tool kunt u rekenen op een solide basis voor uw datamanagement. 

We helpen u een landschap te creëren waarin elke databron en elk systeem naadloos is geïntegreerd. 

Dit maakt het niet alleen makkelijker om aan de CSRD-vereisten te voldoen, maar optimaliseert ook uw operationele efficiëntie.

De voordelen van een Sustainable Data Management Tool

  1. CSRD-Compliance: Onze tool is specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van de CSRD-wetgeving, waardoor uw bedrijf vooroploopt in duurzaamheidsrapportage.
  2. Tijdbesparing: Door automatisering en integratie bespaart u kostbare tijd die anders besteed zou worden aan handmatige dataverzameling en -analyse.
  3. Verbeterde Besluitvorming: Met alle relevante gegevens op één plek, kunt u sneller en met meer vertrouwen strategische beslissingen nemen.
  4. Risicobeheersing: Identificeer en beheer duurzaamheidsrisico’s proactief door real-time data-analyse.

Maak de stap naar duurzame transformatie

Bij CAPE Groep begrijpen we dat de overstap naar een duurzaam bedrijfsmodel een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we onze Sustainable Data Management Tool ontworpen om niet alleen aan wettelijke vereisten te voldoen, maar ook om uw bedrijf te empoweren in zijn duurzaamheidsreis. Maak vandaag nog de stap naar een heldere, gestructureerde en duurzame toekomst met CAPE Groep aan uw zijde.

Neem contact met ons op voor een demonstratie en ontdek hoe wij uw pad naar CSRD-compliance en duurzaam succes kunnen vereenvoudigen.

CAPE - make the future happen