Mendix Partner

Wij zijn met trots een Mendix partner vanaf het allereerste uur. Mendix, een vooraanstaand enterprise low-code applicatieplatform, heeft voor de vierde opeenvolgende keer de prestigieuze titel van leider en visionair ontvangen in het Magic Quadrant van Gartner. Sinds 2018 maakt Mendix deel uit van Siemens Digital Industries-software, nadat het werd overgenomen door Siemens. Deze strategische samenwerking heeft Mendix in staat gesteld zijn onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden te vergroten en wereldwijd uit te breiden. Als toegewijde Mendix partner delen wij in het succes van dit innovatieve platform, waarmee we onze klanten de beste oplossingen kunnen bieden.

Bekijk het Garnter rapport.

CAPE Groep is Mendix partner sinds 2007

Sinds onze eerste samenwerking in 2007 zijn we nauw betrokken geweest als Mendix partner. Gedurende de afgelopen jaren hebben we meer dan 300+ applicaties ontwikkeld voor meer dan 50 tevreden klanten. Onze expertise met Mendix is door de jaren heen gegroeid en we hebben niet alleen de technologie beheerst, maar zijn ook sterk verbonden met de gehele Mendix-organisatie. Onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis stellen ons in staat Mendix optimaal te benutten. Of het nu gaat om het opzetten van applicaties en platforms of het ondersteunen bij de oprichting van uw Center of Excellence met Mendix, wij staan klaar om u te helpen. Ontdek hoe wij, als uw Mendix partner, het verschil maken in het realiseren van uw digitale ambities.

Inmiddels zijn wij als Mendix partner toonaangevend op het gebied van transport en logistiek, en bieden we geavanceerde supply chain-oplossingen. We gaan vanaf het begin met u in gesprek om uw bedrijfsprocessen volledig te begrijpen en deze te digitaliseren met op maat gemaakte Mendix-oplossingen. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen uw bedrijfsprocessen begrijpen, maar ook de specifieke uitdagingen in de transport- en logistieke sector. Daarom hebben we specifieke templates in Mendix ontwikkeld die binnen enkele weken kunnen worden geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen. 

Download Mendix Widgets

Naast onze specialisatie in transport en logistiek bieden wij ook diverse widgets aan in de Mendix Marketplaces, waarmee we de functionaliteit van uw Mendix-applicaties direct kunnen verrijken. Deze kant-en-klare widgets zijn zorgvuldig ontwikkeld om naadloos te integreren met Mendix-platforms en stellen u in staat om snel en efficiënt nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan uw applicaties.

Onze diverse reeks widgets is ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen, variërend van gebruikersinterfaceverbeteringen tot geavanceerde data-analyse en rapportagemogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar interactieve kaarten, geavanceerde grafieken of specifieke branche-specifieke functionaliteiten, onze Mendix-widgets bieden directe oplossingen die uw applicaties naar een hoger niveau tillen.

Met deze widgets stellen we u in staat om snel en kostenefficiënt functionaliteiten toe te voegen aan uw Mendix-applicaties, waardoor u zich kunt concentreren op het leveren van waarde aan uw gebruikers en het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. 

Over Mendix

In het jaar 2000 werd Mendix opgericht en heeft sindsdien een prominente positie verworven als marktleider op het gebied van enterprise low-code applicatie- en platformtooling. De afgelopen twee decennia heeft het bedrijf indrukwekkende prestaties geleverd, zoals blijkt uit opmerkelijke statistieken:

Applicaties gebouwd
150 .000 +
Wereldwijde gebruikers
0 miljoen
Ontwikkelaars
0 .000
Bedrijven zijn afhankelijk van Mendix
0 +

Wat is een low-code enterprise applicatieplatform?

In de loop der jaren zijn diverse vormen van codeontwikkeling ontstaan, waarvan low-code er één is.

Als Mendix partner benadrukken we de betekenis van een low-code bedrijfsapplicatieplatform, dat organisaties in staat stelt bedrijfsapplicaties te creëren en te implementeren met minimale codering. Low-code platforms bieden een visuele drag-and-drop-interface waarmee gebruikers applicaties kunnen ontwerpen en ontwikkelen met behulp van vooraf gebouwde componenten, workflows, widgets en integraties.

Low-code platforms hebben als doel het applicatieontwikkelingsproces te vereenvoudigen en te versnellen door een groot deel van het codeerwerk te automatiseren. Dit stelt onze business consultants in staat om zelf, sneller en efficiënter applicaties te creëren in vergelijking met traditionele codeermethoden. Deze platforms omvatten vaak functies zoals samenwerkingstools, rapportage en analyse, en mobiele ondersteuning, waardoor de ontwikkeling van complexe bedrijfsapplicaties wordt vergemakkelijkt. 

In de onderstaande video demonstreren we hoe Mendix als low-code platform wordt ingezet. Deze demonstratie laat zien hoe één gebruiker, in slechts 5 stappen, een applicatie kan bouwen, waarvoor normaal gesproken meerdere rollen en specialisten nodig zouden zijn bij het gebruik van highcode-methoden. Dankzij Mendix kan het bouwproces worden versneld, waardoor nieuwe applicaties in slechts enkele uren kunnen worden gerealiseerd in plaats van weken. Het enterpriseplatform verzorgt het technische werk, zodat de gebruiker zich kan concentreren op het opleveren van de applicatie.

Bekijk de demo hieronder:

  1. Een dashboard bouwen vanuit een zakelijk perspectief door middel van slepen en neerzetten vanuit sjablonen.
  2. Aanmaken van een database met tabellen voor: product, onderdeel en een object uit een SAP-applicatie (SalesOrder).
  3. De database verbinden met het dashboard.
  4. Aangepaste logica creëren om specifieke informatie voor de fiets te tonen en dit koppelen aan een knop (zie details).
  5. Het uitvoeren van de applicatie. Mendix zorgt ervoor dat alles in de cloud (of on-premises) wordt geïmplementeerd. Je ziet je voorbeeld meteen. Het is beschikbaar voor meerdere platforms (zowel web als mobiel).

Heeft u een vraag of interesse in een low-code applicatie?

 Bart komt graag een kop koffie met u drinken om de mogelijkheden te bespreken