eMagiz partner

Automatiseren administratie

Snelle koppeling nieuwe systemen

Systemen communiceren in dezelfde taal

Validatie berichten

eMagiz is dé Nederlandse low-code iPaaS (integration Platform as a Service). Een platform waarmee al uw applicaties en systemen eenvoudig, overzichtelijk en digitaal met elkaar communiceren.

Sinds de oprichting van eMagiz in 2010 is CAPE Groep trotse business solution partner en zijn al vele standaard connectoren in samenwerking met de eMagiz developers gebouwd en uitgerold bij tientallen klanten. Zet de volgende stap in de digitalisatie en ontdek de waarde van een compleet geïntegreerd en geoptimaliseerd it-landschap.

Logo van een partner die low code integratiesoftware ontwikkeld

Tevreden integratiecases

Business solution partner

Als eMagiz partner bieden wij een complete zakelijke oplossing aan op de transport en logistieke markt. Dit omvat zowel specifieke branchegerichte oplossingen, zoals EDI in de retail of OTM in transport en logistiek, als algemene bedrijfsintegraties zoals integratie van ERP-systemen, IoT-oplossingen, kunstmatige intelligentie en big data. Al sinds de oprichting van eMagiz in 2010, maken wij gebruik van dit low-code integratieplatform eMagiz om onze Mendix oplossingen naadloos te integreren met de IT-omgeving van onze klanten. 

Standaard integratie componenten

Het integreren van een compleet IT-landschap is vaak niet alleen maar integreren met ons eigen ontwikkelde Mendix applicaties. Voor sommige elementen is het simpelweg eenvoudiger om een standaard software pakket aan te schaffen. Om toch snel en efficiënt complete IT-landschappen te integreren, hebben onze eMagiz business consultants bepaalde standaard connectoren ontwikkeld. Zo zijn veel voorkomende standaard software uit de Transport en Logistiek binnen aanzienlijke tijd geïntegreerd. 

Voorbeeld standaard eMagiz connectoren

 • Boltris
 • Bluejay 2eopen
 • Centric
 • Consafe
 • Corax
 • Infor WMS
 • Reflext
 • SAP
 • Van Boxtel

Voorbeeld berichtgevingsstandaarden validaties

 • Open Trip Model (OTM)
 • Digitale Communicatie (DICO)
 • Digital Container Shipping Association (DCSA)

Open Trip Model

Het IT landschap van logistieke partijen bevat veel koppelingen door het grote aantal en de diversiteit aan leveranciers en systemen. Dit bemoeilijkt het om de juiste data op de juiste plek te krijgen.

Daarnaast is het landschap technisch erg complex en zijn legacy applicaties vaak nog volop aanwezig in het landschap. Het OTM is door een aantal partijen onder leiding van TLN in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat het uitwisselen van data tussen verschillende gebruiksgroepen eenvoudig en gestroomlijnd verloopt. 

Meer over OTM leer je in de whitepaper van eMagiz:

Over eMagiz

eMagiz, biedt met hun low-code platform de mogelijkheid om flexibele, schaalbare en veilige integratiemodellen visueel te ontwikkelen, in lijn met uw compliance-eisen. Door datastromen te ontkoppelen, creëert CAPE Groep voor u een toekomstbestendig integratielandschap dat eenvoudig te evolueren is passend bij de veranderende behoeften. Het volledig geïntegreerde Integratie Levenscyclus Model (ILM) maakt snelle en foutloze ontwikkeling en beheer van integraties mogelijk, zelfs voor niet-technische gebruikers. Dit doorbreekt de bottleneck in ontwikkelprojecten, waardoor uw Digitale Transformatie programma soepel verloopt. Dankzij flexibele standaardcomponenten voor messaging, API-management en event streaming biedt eMagiz altijd de beste oplossing voor diverse integratie-uitdagingen.

Wat is een enterprise iPaas?

 Een Integratie Platform as a Service, ofwel iPaaS. Een platform dat klanten een veelzijdige oplossing biedt voor het realiseren van integraties voor processen, data, applicaties en API’s, waarbij end-points zowel on-premise als in de Cloud kunnen worden geplaatst. De mogelijkheid om integraties te realiseren, uit te rollen over verschillende omgevingen (test, acceptatie en productie) en te beheren, gebeurt naadloos vanuit het eMagiz-platform, dat zich onderscheidt als een vooraanstaand Enterprise iPaaS-platform.

Bovendien fungeert eMagiz als een laagdrempelig low-code platform, waarmee gebruikers integratiemodellen visueel kunnen modelleren zonder diepgaande programmeerkennis. Deze aanpak vereenvoudigt en verduidelijkt het ontwikkelingsproces, waardoor organisaties de kloof tussen business en IT effectief kunnen overbruggen.

Heeft u een vraag over of interesse in het integreren van uw complete IT-landschap?

Chris komt graag een kop koffie met u drinken om de mogelijkheden te bespreken.

chris engberts - CAPE Groep Chat gpt4 als oplossing order entry