Carthago ICT

Highcode ontwikkeling

Projectmatig en detachering

IT Security

Carthago ICT is in 1999 opgericht met de ambitie om ICT doeltreffender in te zetten. Dit door de klant centraal te zetten en medewerkers te stimuleren om een actieve rol te vervullen en verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor wordt het verschil gemaakt voor opdrachtgevers.

De naam Carthago is gekozen vanuit de analogie met het oude Carthago dat wij ons als kleiner IT-bedrijf heel goed kunnen meten met grote gevestigde namen. Net als Carthago vroeger met Rome. In de oudheid was het Carthaagse Rijk de grootste rivaal van het Romeinse Rijk. Carthago was de hoofdstad van dit Carthaagse Rijk, waarvan de inwoners door de Romeinen Carthagers werden genoemd. Die benaming wordt nog steeds gebruikt wanneer wij het hebben over onze collega’s!

Carthago ICT - zusterbedrijf van CAPE in high code software, ux/ui, sercurity

Highcode software ontwikkelaar

Carthago ICT is een ontwikkelaar van Highcode software. 

Samenwerking CAPE

1 Januari 2022 hebben CAPE Groep en Carthago ICT de krachten gebundeld. De overname van Carthago ICT door CAPE groep betekend een versnelling van de groei ambities van beide bedrijven. Dankzij deze unieke samenwerking kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Dit omdat we maatwerk kunnen leveren afgestemd op behoefte van u als klant, los van of dit nou low- of highcode is, we kijken naar wat de beste oplossing voor de uitdaging is.

Standaard vs. Maatwerk software

Het belangrijkste verschil tussen standaard en speciaal op maat gemaakte software is dat standaard software is ontwikkeld voor een breed scala aan organisaties, terwijl speciaal op maat gemaakte software is ontwikkeld voor een specifieke organisatie of branche.

De keuze tussen standaard en speciaal op maat gemaakte software is afhankelijk van de specifieke behoeften van een organisatie. Als een organisatie behoefte heeft aan software die perfect is afgestemd op zijn behoeften en bedrijfsprocessen, dan is speciaal op maat gemaakte software de beste keuze. Als een organisatie behoefte heeft aan software die snel en tegen een lagere kost geïmplementeerd kan worden, dan is standaard software de beste keuze.

Over Carthago ICT

De Carthago cultuur is gevormd door de manier waarop medewerkers elke dag met elkaar én met onze klanten omgaan. Een open bedrijfscultuur, met korte lijnen, waar iedereen elkaar kent en alle ruimte is om te groeien en jezelf te zijn. Met onderling vertrouwen en ruimte voor reflectie. Een cultuur die gefocust is op de toekomst en om het elke dag nóg beter te doen.

De gebundelde kracht van CAPE en Carthago inzetten voor uw uitdaging?

Bart kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden!