Embaldo - CAPE's emballage management system

Centraal inzicht in uw gehele emballage administratieproces dankzij Embaldo – CAPE’s emballage management system.

Houd uw emballagesaldo moeiteloos bij met Embaldo, dé oplossing voor een geautomatiseerd en nauwkeurig emballage administratieproces. Met onze applicatie registreert u eenvoudig al uw emballageruil in één overzicht en houdt u uw saldo in balans.

De emballageadministratie is een complex proces. Daarom is het belangrijk om nauwkeurig de emballageruil bij te houden. Nu moet de administratie alle benodigde informatie verzamelen vanuit verschillende systemen. Met Embaldo wordt alle informatie gebundeld om ervoor te zorgen dat de data in één totaal overzicht komt.

Aangezien alle emballage met transport wordt teruggestuurd, moet op de pakbon duidelijk worden vermeld hoeveel emballage daadwerkelijk retour gaat. Dat betekent evenveel emballage retour als dat is binnengekomen. Daarbij is het van belang dat dit aantal in balans is om tijd, kosten en onnodig werk te besparen.

Om deze verdeling nauwkeurig bij te houden, wordt er vaak een saldo aangemaakt tussen de vervoerder en uw bedrijf. Dit saldo zorgt ervoor dat eventuele discrepanties in het aantal worden gecorrigeerd. Als er te veel of te weinig is, moet de vervoerder ofwel op een later moment terugkomen om de ontbrekende emballage op te halen, ofwel het overblijvende saldo betalen. Dit proces wordt tegenwoordig nog vaak handmatig uitgevoerd. Dat is niet alleen tijdrovend, maar brengt ook snel fouten met zich mee.

Embaldo - emballage management systeem. emballage saldo, pallet registratie statiegeld management

Start met Emballage management

Met Embaldo is dit verleden tijd! Embaldo biedt u een centraal overzicht van al uw saldi. Dit kunt u creëren naar eigen inzichten, zoals per klant, per locatie, als maand overzicht of zelfs als jaar overzicht. Zo ziet u direct hoeveel emballage geleverd is en hoeveel er nog open staat. Met Embaldo koppelt u de emballageadministratie tevens automatisch aan de ritten van vervoerders. En worden handmatige fouten voorkomen.

Embaldo is geschikt voor verschillende emballage-items. Denk hierbij aan kratten, fusten en karren. Daarbij zorgt Embaldo ervoor dat de emballageruil eenvoudig gefactureerd wordt. En levert het de informatie zoals de saldostanden ook aan uw charter, indien nodig.

Investeer vandaag nog en neem de controle over uw emballage!

Functionaliteiten van Embaldo

• Registreren van afgeleverde emballage (handmatig in de app of middels integratie)

• Registeren van ingenomen emballage (handmatig in de app of middels integratie)

• Registratie koppelen aan een rit

• Centrale plek voor saldi – op klantniveau en vervoerdersniveau

• Documenten scannen als bewijs

• Koppeling met facturatiesysteem/Self-billing voor vervoerders

Wat levert het u op?

Geen gedoe meer met handmatige controle. Onze applicatie koppelt de emballageregistratie aan specifieke ritten en zorgt voor real-time inzicht in uw voorraad. U ziet altijd hoeveel emballage is afgeleverd, retour is gegaan en nog onderweg is. Geen fouten meer en geen financiële risico’s. Ons systeem minimaliseert handmatige fouten en stelt u in staat om snel discrepanties op te sporen.

Vereenvoudig uw processen en bespaar kosten. Met onze geavanceerde applicatie krijgt u een beter inzicht in uw voorraad en beheert u charters en klanten efficiënter. Investeer vandaag nog en neem de controle over uw emballage. Embaldo biedt u de voordelen van een geautomatiseerd systeem: moeiteloze administratie, minder fouten en een beter inzicht!

Ontdek de kracht van Embaldo

Kom vrijblijvend in contact om samen te kijken naar de kracht van het emballage management systeem voor uw bedrijf.

CAPE - make the future happen