Oplossingen

Samen innoveren naar de beste oplossing voor uw organisatie

Digitale transformatie gaat over de omslag van analoog naar digitaal. Het beslaat uw totale bedrijfsvoering, van strategie tot dagelijkse operatie. Zoekt u een partner op het gebied van digitale transformatie? CAPE Groep creëert waarde. Stap voor stap, duurzaam en flexibel. Samen met u.

 Wij creëren waarde voor bedrijven en digitaliseren bedrijfsprocessen. Want bij CAPE groep zien we digitale transformatie als instrument om ambities waar te maken. Dit kunnen wij, door onze specialisaties in verschillende branches. Zo zien wij bij al onze klanten, per branche, terugkomende bedrijf kritische processen. Waarom dan het wiel opnieuw uitvinden als de basis ook alleen op maat voor ieder uniek bedrijf gemaakt kan worden? Zo kunnen we ons richten op het specifieke vraagstuk binnen uw organisatie, zonder tijd te verliezen aan generieke functionaliteiten. Dit resulteert in een snelle realisatie van een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke app gericht op de essentie van het gebruik. Zonder te veel poespas. Overzichtelijk, helder en zo kort mogelijk. Door de halffabricaten die CAPE heeft ontwikkeld is de realisatie sneller en voordeliger. Met in de vervolgfases integraties tussen systemen om proces optimalisatie door te zetten en de bedrijfskosten nog meer te reduceren.

Door de digitalisering ontstaan er binnen uw landschap steeds meer applicaties. Door middel van ons integratieplatform zijn wij in staat om de verschillende applicaties binnen uw bedrijf te koppelen. Zowel voor uw bestaande applicaties, als de nieuwe applicaties die we samen met u gaan bouwen. Hierdoor is bijvoorbeeld klantinformatie uit uw CRM beschikbaar voor andere applicatie. Niet om te bewerken, want dat gebeurt in de bron, maar wellicht wel om te verrijken, aan te vullen, of gewoon te raadplegen. Dit zorgt voor een gestructureerd landschap, met dezelfde informatie daar waar nodig, en daardoor meer overzicht. Ontbreekt dan nog ergens een stukje informatie digitaal? Dan vervangen we uw legacy (offline) systeem door een up-to-date- maatwerk applicatie.

Bekijk onze oplossingen per branche

Service

De noodzaak om te veranderen stopt niet. De continu veranderende omgeving maakt dat u een wendbare oplossingen nodig hebt. Een oplossing die na oplevering niet klaar is, maar de start van het verder vergroten van uw succes.

Daarom gaan wij bij CAPE verder. Wij beheren en Innoveren uw oplossingen voor bedrijfskritische processen. Zo dat u wendbaar blijft en voorop loopt op het gebied van bedrijfsinnovaties ten op zichten van uw concurrentie.

Academy

Doe-het-zelf! Steeds meer zelf in de lead zijn van het ontwikkelen van de software waar uw organisatie op draait, of simpelweg kunnen volgen wat er gebeurt?

 Volg, samen met collega’s, trainingen in onze Academy en leer bij, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Self-enablement noemen we dat! Zo ontwikkelen uw medewerkers zich op het snijvlak van Business & IT, en komt er echt digitale transformatie teweeg.

MAKE

THE

FUTURE

HAPPEN

Wat is uw vraagstuk?