Oplossingen

Samen innoveren naar de beste software oplossing voor uw organisatie

Digitale transformatie gaat over de omslag van analoog naar digitaal. Het beslaat uw totale bedrijfsvoering, van strategie tot dagelijkse operatie. Zoekt u een partner op het gebied van digitale transformatie? CAPE Groep creëert waarde. Stap voor stap, duurzaam en flexibel. Samen met u.

De wereld verandert snel. 24/7 inzicht in uw orderstromen en logistieke processen wordt steeds belangrijker. Door deze verandering is het niet meer mogelijk om alle informatie administratief bij te houden in bijv. Excel-lijsten. Omslachtige, dure software pakketen die maar voor de helft aansluiten bij uw bedrijfsvoering werken ook niet. Daarom ontwikkelen onze IT-consultants samen met u een plan. Samen bouwen we een roadmap om de processen te digitaliseren en om te zetten naar software oplossingen die wél 100% aansluiten bij uw organisatie. 

Doordat wij al meer dan 22 jaar werken in de Transport & Logistiek en de Supply Chain sector, kennen wij de basis van de bedrijfsprocessen in deze sectoren. Op deze basisprincipes hebben wij cores ontwikkeld. Deze cores zijn de basis van onze CAPE-producten en matchen al voor 80% met uw bedrijf. De andere 20% bestaan uit functies specifiek voor uw onderneming en integraties met uw huidige systemen. Dit maakt de softwareoplossing van CAPE een perfect op maat systeem, maar dan wel voor de voordelige prijs en snelle realisatie van standaardsystemen. 

Wij creëren meer waarde en efficiëntie voor bedrijven door bedrijfsprocessen te digitaliseren. Want bij CAPE Groep zien we digitale transformatie als instrument om ambities waar te maken. Dit maken wij waar door onze specialisaties in verschillende branches. Zo zien wij bij al onze klanten, per branche, terugkomende bedrijfskritische processen. Waarom dan het wiel opnieuw uitvinden als de basis ook alleen op maat voor ieder uniek bedrijf gemaakt kan worden? Zo kunnen we ons richten op het specifieke vraagstuk binnen uw organisatie, zonder tijd te verliezen aan generieke functionaliteiten. Dit resulteert in een snelle realisatie van een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke app gericht op de essentie van het gebruik. Zonder te veel poespas. Overzichtelijk, helder en zo kort mogelijk. Door de halffabricaten die CAPE heeft ontwikkeld is de realisatie sneller en voordeliger. In de vervolgfases worden de integraties tussen systemen voor procesoptimalisatie doorgezet om de bedrijfskosten nog meer te reduceren.

Door de digitalisering ontstaan er binnen uw landschap steeds meer applicaties. Door middel van ons integratieplatform zijn wij in staat om de verschillende applicaties binnen uw bedrijf te koppelen. Zowel voor uw bestaande applicaties, als de nieuwe applicaties die we samen met u gaan bouwen. Hierdoor is bijvoorbeeld klantinformatie uit uw CRM beschikbaar voor andere applicaties. Niet om te bewerken, want dat gebeurt in de bron, maar wellicht wel om te verrijken, aan te vullen, of gewoon te raadplegen. Dit zorgt voor een gestructureerd landschap, met dezelfde informatie daar waar nodig, en daardoor meer overzicht. Ontbreekt dan nog ergens een stukje informatie digitaal? Dan vervangen we uw legacy (offline) systeem door een up-to-date maatwerkapplicatie.

Carthago ICT - zusterbedrijf van CAPE in high code software, ux/ui, sercurity

Bedrijven worden steeds afhankelijker van digitale systemen. Bedrijfsprocessen, gegevensopslag en klantcommunicatie vinden vaak digitaal plaats. Een inbreuk op deze systemen kan leiden tot ernstige gevolgen. Een datalek kan bijvoorbeeld leiden tot het verlies van vertrouwelijke gegevens, wat kan leiden tot juridische problemen en een verminderde klantloyaliteit. Door te investeren in online veiligheid, kunnen bedrijven deze risico’s minimaliseren. Ontdek wat wij samen met onze collega’s van Carthago ICT doen om uw bedrijfssoftware te beveiligen.

Carthago ICT - zusterbedrijf van CAPE in high code software, ux/ui, sercurity

Klantcommunicatie vindt zich steeds meer digitaal plaats. Via een applicatie of via een website, vaak ontworpen vanuit de ogen van uw bedrijf. Maar hoe ervaart uw klant deze platformen en deze communicatie? Is de applicatie/website toegankelijk voor iedereen en weet iedereen de benodigde informatie in een handomdraai te vinden? Optimaliseer het gebruik van uw applicaties voor uw klanten en leveranciers voor een nog betere klanttevredenheid. Ontdek wat wij samen met onze collega’s van Carthago ICT doen om uw applicaties te voorzien van een goede gebruikerservaring.

Bekijk onze oplossingen per branche

CAPE-software op maat

Digitaliseer uw bedrijfsprocessen met de CAPE-software op maat. Zo heeft u software wat precies past bij uw vragen en uitdagingen, betaalt u niet voor overbodige functies en krijgt u ook niet de hoofdprijs. 

CAPE's visie op software oplossingen op maat voor logistieke, supply chain, transport, agrifood of bouw processen
CAPE's visie op op maat software pakketen logistiek, supply chain agrifood
CAPE's visie op standaard software pakketen logistiek, supply chain agrifood

Service

De noodzaak om te veranderen stopt niet. De continu veranderende omgeving maakt dat u wendbare oplossingen nodig heeft. Een oplossing die na oplevering niet klaar is, maar juist de start is van het verder vergroten van uw succes.

Daarom gaan wij bij CAPE verder. Wij beheren en innoveren uw oplossingen voor bedrijfskritische processen. Zo blijft u wendbaar en loopt u voorop op het gebied van bedrijfsinnovaties ten opzichte van uw concurrentie.

Academy

Doe-het-zelf! Steeds meer zelf in de lead zijn van het ontwikkelen van de software waar uw organisatie op draait, of simpelweg kunnen volgen wat er gebeurt?

Volg samen met collega’s trainingen in onze Academy en leer bij, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Self-enablement noemen we dat! Zo ontwikkelen uw medewerkers zich op het snijvlak van Business & IT, en brengt er zich een ware digitale transformatie teweeg.

CAPE - make the future happen