Oplossingen

Samen innoveren naar de beste software oplossing voor uw organisatie

Digitale transformatie gaat over de omslag van analoog naar digitaal. Het beslaat uw totale bedrijfsvoering, van strategie tot dagelijkse operatie. Zoekt u een partner op het gebied van digitale transformatie? CAPE Groep creëert waarde door samen met u naar uw bedrijfsprocessen te kijken en kritieke punten te digitaliseren met op maat gemaakte software applicaties en/of integraties. Stap voor stap, duurzaam en flexibel. Samen met u. De wereld verandert snel. 24/7 inzicht in uw orderstromen en logistieke processen wordt steeds belangrijker. Door deze verandering is het niet meer mogelijk om alle informatie administratief bij te houden in bijv. Excel-lijsten. Omslachtige, dure software pakketen die maar voor de helft aansluiten bij uw bedrijfsvoering werken ook niet. Daarom ontwikkelen onze IT-consultants samen met u een plan. Samen bouwen we een roadmap om de processen te digitaliseren en om te zetten naar software oplossingen die wél 100% aansluiten bij uw organisatie. Hierbij nemen we uiteraard ook uw bestaande IT-landschap onder de loop, waarbij gekeken wordt waar en hoe onze software oplossingen als flexibele schil uw IT-landschap weer maximaal laat draaien. 

Doordat wij al sinds 2000 jaar werken in waarde ketens van de transport en logsitieke sector, agrifood sector en bouw sector, kennen wij de basis van de bedrijfsprocessen in deze sectoren. Op deze basisprincipes hebben wij cores ontwikkeld. Deze cores zijn de basis van onze CAPE-producten en matchen al voor 80% met uw bedrijf. De andere 20% bestaan uit functies specifiek voor uw onderneming en integraties met uw huidige systemen. Dit maakt de softwareoplossing van CAPE een perfect op maat systeem, maar dan wel voor de voordelige prijs en snelle realisatie van standaardsystemen. 

Maatwerk software

High- en Low-code technieken gecombineerd met domeinkennis binnen verschillende branches, resulteren in de snelle realisatie van een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke app gericht op de essentie van het gebruik. Zonder te veel poespas. 

Templates

Ontdek de verschillende templates, die voor 80% de veel voorkomende bedrijfskritsiche transport en logistieke processen oplossen. De overige 20% maken we op maat, specifiek voor uw bedrijfsvoering. Zo past onze 'standaard' software, precies op uw vraagstuk.

Integraties

Door de digitalisering ontstaan er binnen uw landschap steeds meer applicaties. Door middel van ons integratieplatform zijn wij in staat om de verschillende applicaties binnen uw bedrijf te koppelen. Zowel voor uw bestaande applicaties, als de nieuwe applicaties die we samen met u gaan bouwen. 

Legacy vervanging

Veranderingen en uitbreidingen in uw bedrijfsprocessen vragen weer om andere en meer functionaliteiten van de applicaties in uw IT-landschap. Voldoen de oude applicaties nog wel aan uw nieuwe inzichten? Zijn deze applicaties duurzaam voor de toekomst? Zo nee, vervangen we uw legacy (offline) systeem door een up-to-date maatwerkapplicatie.

IT-beveiliging

Bedrijven worden steeds afhankelijker van digitale systemen. Een inbreuk op deze systemen kan leiden tot ernstige gevolgen. Door te investeren in online veiligheid, worden deze risico's geminimaliseerd.

Gebruikerservaring

Klantcommunicatie vindt zich steeds meer digitaal plaats. Via een applicatie of via een website, vaak ontworpen vanuit de ogen van uw bedrijf. Maar hoe ervaart uw klant deze platformen en deze communicatie? Is de applicatie/website toegankelijk voor iedereen en weet iedereen de benodigde informatie in een handomdraai te vinden?

Support

De noodzaak om te veranderen stopt niet. De continu veranderende omgeving maakt dat u wendbare oplossingen nodig heeft. Een oplossing die na oplevering niet klaar is, maar juist de start is van het verder vergroten van uw succes. Daarom gaan wij bij CAPE verder. Wij beheren en innoveren uw oplossingen voor bedrijfskritische processen. Zo blijft u wendbaar en loopt u voorop op het gebied van bedrijfsinnovaties ten opzichte van uw concurrentie.

Academy

Doe-het-zelf! Steeds meer zelf in de lead zijn van het ontwikkelen van de software waar uw organisatie op draait, of simpelweg kunnen volgen wat er gebeurt?Volg samen met collega’s trainingen in onze Academy en leer bij, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Self-enablement noemen we dat! Zo ontwikkelen uw medewerkers zich op het snijvlak van Business & IT, en brengt er zich een ware digitale transformatie teweeg.
CAPE - make the future happen