Farm Trans gaat voor het Open Trip Model voor data-uitwisseling

Farm-trans-CAPE-Groep
Het implementeren van de Open Trip Model module van CAPE Groep zorgt voor lage ontwikkelkosten, eenvoudige & efficiënte informatie-uitwisseling en transparantie’
Het Open Trip Model (OTM) is de nieuwe standaard in de logistiek voor eenvoudige data-uitwisseling. In ons vorige artikel gaven wij al aan dat CAPE Groep een oplossing heeft ontwikkeld voor de implementatie van het OTM voor organisaties in de logistieke keten. Hierin wordt ook uitgelegd wat het Open Trip Model precies is, en waarom iedere organisatie in de logistieke keten zich hieraan zou moeten conformeren.
De oplossing die wij ontwikkeld hebben is de Open Trip Model module, in combinatie met de eMagiz API Gateway. De eerste organisatie waar wij de OTM module hebben mogen implementeren is Farm Trans. Farm Trans is een full-service logistiek dienstverlener, die zich richt op voedingsmiddelen transport en een koploper is onder de transporteurs op het gebied van ICT.


Wij werken al langere tijd samen met Farm Trans om hun lange termijn visie om alle reguliere processen te automatiseren en optimaliseren te realiseren. Bekijk hier bijvoorbeeld ook de video over het Order Management Systeem van Farm Trans.

“We werken niet alleen samen met de twee consultants op het project maar met het hele bedrijf, dat voelt erg comfortabel. CAPE Groep is altijd bereid om mee te denken zodat we samen naar de juiste oplossing toe kunnen werken”
Eén van de doelstellingen van Farm Trans is om al hun klanten en leveranciers te koppelen aan hun eigen interne systemen, zodat ze hen transparantie kunnen bieden en eenvoudig data kunnen uitwisselen. Hiervoor moet iedere keer een handmatige-, maatwerkkoppeling gemaakt worden tussen de systemen van de klant en de systemen van Farm Trans. Mede dankzij het OTM kunnen zij dit op een veel eenvoudigere en geautomatiseerde manier realiseren!
In onze two-pager over de implementatie van de OTM module bij Farm Trans vertelt Pim van der Boom (Financieel Directeur bij Farm Trans) je er meer over, en legt hij uit welke voordelen zij er nog meer uit het conformeren met het OTM halen.

Meer weten over

Farm Trans gaat voor het Open Trip Model voor data-uitwisseling

Bekijk onze andere klantcases

CAPE - make the future happen