Navigeren door de nieuwe europese CSRD wetgeving met CAPE & Carthago

Digital Business Festival en CSRD: Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit evenement zullen we diep ingaan op de volgende aspecten:

  1. Inzicht in CSRD: Ontvang een gedetailleerde uitleg van de CSRD-wetgeving en begrijp hoe het uw bedrijf en de bredere markt zal beïnvloeden. Onze experts zullen de essentie van de regelgeving ontleden en de cruciale punten belichten.
  2. Impact op bedrijfsstrategieën: Leer hoe u uw bedrijfsstrategieën kunt aanpassen aan de nieuwe regelgeving. Ontdek de kansen en uitdagingen die CSRD met zich meebrengt voor uw organisatie en hoe u deze kunt benutten.
  3. Technologische oplossingen: Verken innovatieve technologische oplossingen en best practices die uw organisatie kunnen helpen voldoen aan de CSRD-vereisten. Ontdek hoe digitalisering en automatisering uw processen kunnen stroomlijnen en compliance kunnen vergemakkelijken.
  4. Inzichten van experts: Luister naar gerenommeerde experts en professionals die hun inzichten delen over de implementatie van CSRD. 

Hoe deel te nemen?

Het Digital Business Festival over de nieuwe Europese CSRD-wetgeving zal plaatsvinden op 21 maart 2024. Mis deze kans niet om waardevolle inzichten te verwerven, te netwerken met gelijkgestemde professionals en u voor te bereiden op de toekomst.

Registreer u vandaag nog op onze officiële website en zorg ervoor dat u een plekje hebt op dit niet te missen evenement. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de kansen en uitdagingen die de CSRD-wetgeving met zich meebrengt.