Hoe Grolsch voorop loopt in de duurzame transitie

Tijdens alweer de derde editie van het Digital Business Festival krijgen we een kijkje in de keuken brouwerij van Grolsch. Tijdens dit event laat Grolsch zien hoe zij al jarenlang voorop lopen in de duurzame transitie.

Het doel van dit event is leren en inspireren hoe je deze transitie als organisatie vorm moet geven.

Claim direct jouw ticket voor dit event!

Omdat Grolsch zich al jarenlang inzet voor duurzaam en verantwoord ondernemen (al ver voor de CSRD wetgeving) is de Grolsch brouwerij bij uitstek een geschikt schoolvoorbeeld om van te leren.

Datum: 4 juni

Tijd: 13:15 – 16:30

Waarom Grolsch?

Bij binnenkomst in de Grolsch brouwerij is de trots voelbaar; trots op de merken, het bedrijf, het vakmanschap en de bieren, wat diepgeworteld is in hun DNA.

Duurzaam en verantwoord ondernemen staan centraal in alles wat ze doen, vanuit de overtuiging dat dit zowel het bedrijf als de wereld ten goede komt. Grolsch past deze principes toe via diverse projecten die circulair en inclusief denken en handelen bevorderen.

Hun duurzaamheidsstrategie richt zich op meerdere speerpunten, waarbij elk project bijdraagt aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. 

Grolsch richt zich met deze inspanningen op de pijlers:

– Milieuvriendelijk brouwen

– Duurzaam brouwen

– Zuiniger vervoeren

– Inclusiviteit & welzijn

– Verantwoord alcoholgebruik 

Daarom Grolsch!

Tijdens dit event gaan we het anders doen. Waar we tijdens de voorgaande editie met sprekers stil stonden bij verschillende onderdelen uit de CSRD richtlijnen en de benodigde data die hiervoor nodig is, is het nu tijd voor de praktijk.

Tijdens deze middag zullen we horen hoe Grolsch dit vraagstuk aanpakt. Susan Ladrak (duurzaamheid manager grolsch) neemt ons deze middag hierin mee. Na deze presentatie is er een gezamenlijke brainstorm waarin we stil staan bij waar jouw onderneming tegen aanloopt. Op deze manier helpen we elkaar verder.

Goed voorbeeld doet volgen

Omdat Grolsch zich al jarenlang inzet voor duurzaam en verantwoord ondernemen (al ver voor de CSRD wetgeving) is de Grolsch brouwerij bij uitstek een geschikt schoolvoorbeeld om van te leren. 

Claim direct jouw ticket voor dit event!

Interessant voor een collega?

Stuur deze uitnodiging gerust door naar je collega!

LinkedIn
WhatsApp
Email