Digital Business Festival

Aankomend event

Op dit moment staat nog niet een nieuw event in de planning. Houdt onze LinkedIn in de gaten zodra een nieuw event op de agenda komt.

Aankomend event

3 juli – 11:00 uur – Online webinar

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een belangrijke stap richting transparantie en duurzaamheid in het bedrijfsleven.

Maar wat betekent het precies voor jouw organisatie?

CAPE Groep organiseert binnenkort een webinar waarin we je alles uitleggen over CSRD-data, in begrijpbare taal en met een pragmatische aanpak. 

Mis deze kans niet om je kennis bij te spijkeren en je organisatie klaar te stomen voor de toekomst!

Digital Business Festival

Digital Business festival is hét innovatie festival voor bedrijven die middenin de digitale transformatie zitten of er aan willen beginnen.

Dit event, georganiseerd door Carthago ICT en CAPE Groep is een event boordevol inspiratie hoe jij jouw bedrijf klaar kan maken voor de toekomst. 

Waar je ons verder kan vinden

25 juni | 15:00-17:00uur | Dura Vermeer in Hengelo

Hoe ziet de daadwerkelijke co2 uitstoot op de bouwplaats eruit? Hoe krijg je hier gedurende het bouwproces inzicht in? Hoe kan de planning zo efficiënt mogelijk worden ingericht om de co2 uitstoot te verspreiden over het hele bouwproces?


Samen met TKI Dinalog, Universiteit Twente en ECOLOGIC werken wij de komende jaren samen om door middel van verschillende onderzoeken antwoorden te krijgen op deze vragen. De eerste stap is nu gezet: onderzoek naar een digitaal plansysteem die wendbaar is wanneer verstoringen optreden. Tijdens de inspiratiesessie bij Dura Vermeer, verteld onze afstudeerder Stef over dit onderzoek.

Dura-Vermeer-inspiratie co2 op de bouwplaats - planningen op de bouw event cape groep