Breng je stem uit op PostNL OOMPD voor de Computable Awards 2021!

Beste Grootzakelijke ICT-projecten: Operator Order Manager Parcel Distribution (OOMPD) | PostNL, Mendix & CAPE Groep

Uit 31 inzendingen voor Grootzakelijke ICT-projecten zijn 5 genomineerden gekozen door de vakjury van de Compubable Awards, waarvan OOMPD er één is!

Naast het verwerken van pakketten moet de gigantische stroom aan informatie gemanaged worden bij PostNL. Hiervoor is OOMPD (Operator Order Manager Parcel Distribution) ontwikkeld door PostNL, Mendix en CAPE Groep. Het feit dat de oplossing, bestaande uit een microservices-architectuur van ruim 70 apps, gebouwd is in de roerige Corona periode (voor PostNL zeer drukke tijden) en dit succesvol is afgerond, maakt onder andere dat dit project de nominatie verdient! Tijdens Mendix World 2020 hebben CAPE’ers Terence Duinkerken en Arthur van Leeuwen samen met Chris Neuteboom van PostNL al een presentatie mogen geven over dit succesvolle project. Bekijk hier de opname daarvan terug.

Lees hier meer over het project en de onderbouwing van de nominatie door de jury van de Computable Awards. Vanaf maandag 5 juli zijn de stemmen geopend en kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op het ‘Beste Grootzakelijke ICT-project’. Ben jij ook zo onder de indruk van het OOMPD project? Vergeet dan niet te stemmen! Op 2 november worden de winnaars per categorie bekend gemaakt tijdens de Computable Award uitreiking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!