Ontdek de CO2-calculator van CAPE Groep

Maak duurzaamheid meetbaar

In het hart van onze inzet voor een duurzamere toekomst en in lijn met de nieuwe CSRD-wetgeving, introduceert CAPE Groep met trots de CO2-calculator. Deze geavanceerde tool vertaalt complexe data, die dankzij onze expertise nu volledig inzichtelijk is, naar concrete CO2-uitstootcijfers. Of u nu een pakketbezorger bent of een multinational, onze CO2-calculator biedt u de sleutel om uw milieu-impact nauwkeurig te meten en te beheren.

Meer te weten komen over dit onderwerp?

wat is csrd

Inzicht in uitstoot per activiteit:

Ontdek precies hoeveel CO2-uitstoot verantwoordelijk is voor elke handeling binnen uw organisatie, van het bezorgen van een enkel pakketje tot het produceren van een product.

Data-gedreven beslissingen:

Maak gebruik van onze tool om data om te zetten in actiegerichte inzichten, waardoor u strategische beslissingen kunt nemen om uw CO2-voetafdruk te verlagen.

Compliance met CSRD:

Met de nieuwe CSRD-wetgeving in acht nemend, helpt onze CO2-calculator uw bedrijf niet alleen om te voldoen aan de rapportagevereisten, maar ook om een leider te worden op het gebied van duurzaamheid.

Hoe de CO2 calculator werkt

  1. Data-invoer: Voer uw operationele data in, zoals kilometerstand, energieverbruik, of het aantal verzonden pakketten.
  2. Analyse: Onze CO2-calculator analyseert deze gegevens met behulp van geavanceerde algoritmes om uw totale CO2-uitstoot te berekenen.
  3. Rapportage: Ontvang gedetailleerde rapporten die niet alleen uw huidige uitstoot weergeven, maar ook aanbevelingen doen voor het verminderen van uw CO2-voetafdruk.

Meer informatie

Meer te weten komen over hoe CO2 calculatie bijdraagt aan compliancy voor de CSRD wetgeving? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor CAPE?

Bij CAPE Groep begrijpen we de complexiteit van duurzaamheidsdoelstellingen en de uitdagingen van de CSRD-wetgeving. Onze CO2-calculator is meer dan een tool; het is een partner in uw streven naar een groenere toekomst. Door de kracht van data te benutten, bieden we een heldere weg naar duurzaamheid en compliance, terwijl we tegelijkertijd uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Begin vandaag nog!

Neem de leiding over uw CO2-uitstoot en zet de eerste stap naar een duurzamere bedrijfsvoering. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct aan de slag te gaan met de CO2-calculator van CAPE Groep.

CAPE - make the future happen