Transport & Logistiek

Onze oplossingen voor de Transport en Logistiek

U vervoert over de weg, via het spoor of over water. Het aantal transacties ligt hoog, maar de waarde laag. Wilt u geld blijven verdienen? Dan is het de kunst om uw processen optimaal te stroomlijnen. Digitalisering vormt dé manier om efficiënter te werken. Grote kans dat u daarom al veel applicaties heeft geïmplementeerd. Écht het verschil maken? Dat doet u door de applicaties met elkaar te integreren. Niet alleen binnen uw bedrijf, maar in de gehele keten. 

Data management

De waarde van data ontstaat pas al u iets met deze data doet. Data neemt een steeds belangrijkere rol in binnen uw bedrijf, maar ook in de besluitvorming naar de toekomst toe.

De verwachting is dat de hoeveelheid beschikbare data de komende vijf jaar zal verzevenvoudigen. Door deze exponentiele toename van de beschikbare data wordt het steeds moeilijker om beslissingen te nemen. De uitdaging wordt dan ook om de data die we verzamelen binnen en buiten het bedrijf effectief in te zetten. Daar helpen we u graag bij!

Slimme ketensamenwerkingen

Door ketenpartners te betrekken, creëer je waardevolle interactie: u biedt inzicht aan alle betrokken partijen zowel binnen (werknemers) als buiten uw bedrijf (klanten en leveranciers). Door de integraties tussen de verschillende systemen van uzelf en van anderen, creëert u een slimme ketensamenwerking, wat bijdraagt aan een efficiënt proces en regelen van het vervoer van A tot Z. Wij bekijken iedere situatie opnieuw, en ontwikkelen afhankelijk van wat er nodig is voor de logistieke organisatie en waar deze zich bevindt in de logistieke keten. Door de ervaring die wij hebben in de branche hebben wij verschillende componenten ontwikkeld die wij kunnen hergebruiken, zodat de maatwerk oplossing sneller gerealiseerd is.

Met een slimme basis, op maat voor ieder bedrijf

Wij bekijken iedere situatie opnieuw, en ontwikkelen afhankelijk van wat er nodig is voor de logistieke organisatie en waar deze zich bevindt in de logistieke keten. Door de ervaring die wij hebben in de branche hebben wij verschillende componenten ontwikkeld die wij kunnen hergebruiken, zodat de maatwerk oplossing sneller gerealiseerd. Zoals de volgende applicaties:

CAPE logistieke control tower - monitoring systeem supply chain

Control Tower

CAPE's
monitoring
system

Dockular - capes dockplanning system. Beheer uw dockplanning

Dockular

CAPE's
dockplanning
system

Embaldo - emballage management systeem. emballage saldo, pallet registratie statiegeld management

Embaldo

CAPE's
emballage management system

Een chauffeursportaal voor inzicht in het transport met externe chauffeurs. Een overzicht van al uw externe vervoerders.

Extorama

CAPE's
charterportal
system

Logo van het Scanbrain, een smart scan systeem

Scanbrain

CAPE's
smart scan
system

Logo van Structurion het WMS (Warehouse Management System) CAPE Groep Make the future happen

Structurion

CAPE's
warehouse management system

Logo van het klantenportaal

Yourtal

CAPE's
klantenportaal
system

Met de beste service

Uw IT-landschap wordt dankzij de digitalisatie steeds complexer en uitgebreider. Om de gezondheid van uw applicaties te waarborgen heeft CAPE haar eigen Sherlock ontworpen. Wilt u meer inzicht in uw hele gedigitaliseerde ketensamenwerking? Dan is de Control Tower – CAPE’s monitoring system een geschikt systeem voor u.