Artikelen

Zet de digitalisatie van uw bedrijfsprocessen en ketensamenwerking in gang met de adviezen en systemen van CAPE Groep. Door de vele jaren ervaring, hebben de consultants bij CAPE Groep inmiddels al vele bedrijven in de Transport en Logistiek, Supply Chain, Agrifood en (Slimme) bouw sectoren voorzien van digitale oplossingen. Oplossingen die iedere bijdrage en waarde leveren aan interne en externe bedrijfsprocessen. Lees hieronder voorbeelden van systemen en welke uitdaging deze systemen hebben opgelost. 

Events

Webinar: De CSRD digitalisatie

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een belangrijke stap richting transparantie en duurzaamheid in het bedrijfsleven. Maar wat betekent het precies voor jouw organisatie?

Lees verder >>
CSRD

Wat is dubbele materialiteit?

Dubbele materialiteit is een concept dat verder gaat dan traditionele duurzaamheidspraktijken. Het houdt namelijk rekening met twee aspecten: de impact van de organisatie op de samenleving en het milieu, en de invloed van de maatschappij en het milieu op de organisatie.

Lees verder >>
wat is csrd
CSRD

Wat is CSRD?

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een Europese richtlijn voor duurzaamheidsrapportage. Deze richtlijn verplicht ondernemingen te rapporteren over hun duurzaamheid door middel van verschillende duurzaamheidscriteria.

Lees verder >>