App in a day

Training

Eerstvolgende datum van deze training: 28 mei

Hoe ziet de dag eruit?

In de ochtend ligt de nadruk op het bouwen van de verschillende schermen waaruit de applicatie bestaat. In de middag gaan we verder met de realisatie van de logica met Mendix. In principe volgen we een standaard casus die voor iedereen de kracht van low-code laat zien. 

Graag met een eigen groep de training volgen? Dan is het mogelijk om de casus af te stemmen op uw vraagstuk, zodat direct toegevoegde waarde voor de deelnemers ontstaat. Hiervoor zal vooraf wel wat afstemming nodig zijn, zodat onze consultants zich hierop kunnen voorbereiden.

Maak kennis met low-code

Ontdek de mogelijkheden van het low-code applicatiebouwen, in de 1-dag app-in-a-day training. Maak kennis met het ontwikkelplatform Mendix en loop aan het einde van de dag naar buiten met een eigen gebouwde app.

Ga zelf aan de slag en ervaar hoe het is om in één dag een werkende applicatie te maken. Naast de techniek is er aandacht voor onder andere het ontwikkelproces en maken we de vertaalslag van een inhoudelijk vraagstuk naar een werkbare app. Hierbij slaan we een brug tussen een user-story en de realisatie van de functionaliteiten in Mendix.

Aanmelden

Interesse in een app-in-a-day training? 
Aanmelden alleen of met een besloten groep mogelijk.

Een consultant zal contact met u opnemen om een datum af te spreken.