Academy

Wij helpen onze klanten om het zelf te doen!

Haal de kennis en kunde in huis

Opleidingen & trainingen zijn onmisbaar bij digitale transformatie

Door digitale transformatie verandert de wereld, en daarmee uw organisatie continu. Om voorop te blijven lopen is training en ontwikkeling van groot belang. Zijn uw medewerker voorbereid op de toekomst? Houdt u de behoefte vanuit de business bij? CAPE Groep helpt bedrijven die geloven in digitale transformatie, die continu waarde willen toevoegen en voorsprong willen houden op de concurrentie.  Onze opleidingen en trainingen geven uw medewerkers tools en vaardigheden om het speelveld nog beter te begrijpen, uw strategie om te zetten in werkbare oplossingen en continu te verbeteren. 

Investeer in Opleiding en training en maak uw mensen wendbaar en wees zelfredzaam. 

  • Maakt effectieve digitale transformatie mogelijk
  • Cultiveert talent
  • Verzekert continu project succes
  • Meer dan 18 jaar ervaring in het vertalen van wetenschappelijke theorie naar de dagelijkse praktijk en best practices zorgt voor snellere implementatie
  • Maakt het mogelijk dat onze klanten zelfredzaam zijn en maximale waarde kunnen toevoegen aan de ontwikkelde oplossing(en)
"Door de CAPE Academy heb ik mezelf kunnen ontwikkelen op het gebied van low-code development en kon ik meteen extra waarde toevoegen voor mijn eigen organisatie"
Aanpak

Snel waarde toevoegen door ‘learning-on-the-job’

Universiteit Twente

Wist je dat? Onze methodologie en Rapid App Development trainingen worden ook toegepast in het curriculum van de Master Business & Information Technology aan de Universiteit Twente!

Meer informatie over ons mastervak aan de de UT vinden je hier.

 

Academy
De grondlegging van onze Academy

Vanaf 2010 geven we al gastcolleges en geven we les aan de Universiteit Twente, vanaf 2013 zijn we ook innovatieprojecten gaan doen in samenwerking met de Universiteit Twente. 

Uit deze ervaring is de behoefte ontstaan aan een professionele in-house Academy, die in 2015 officieel gestart is, en zijn we les gaan geven aan ontwikkelaars die werkzaam waren bij onze klanten.

In 2020 is vervolgens ons ‘self-enablement’-programma verder uitgerold voor onze (toekomstige) klanten.

Samen kijken naar uw opleidingsbehoefte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!