CAPE Academy

Haal de kennis en kunde in huis

Opleidingen & trainingen zijn onmisbaar bij digitale transformatie

Door digitale transformatie verandert de wereld, en daarmee uw organisatie continu. Om voorop te blijven lopen is training en ontwikkeling van groot belang. Zijn uw medewerkers voorbereid op de toekomst? Houdt u de behoefte vanuit de business bij? CAPE Groep helpt bedrijven die geloven in digitale transformatie, die continu waarde willen toevoegen en die voorsprong willen houden op de concurrentie.  Onze opleidingen en trainingen geven uw medewerkers tools en vaardigheden om het speelveld nog beter te begrijpen, om uw strategie om te zetten in werkbare oplossingen en om continu te verbeteren. 

Investeer in opleiding en training en maak uw mensen wendbaar en wees zelfredzaam. 

Maak effectieve digitale transformatie mogelijk

Verzeker continue projectsuccessen

Meer dan 20 jaar ervaring

Zelfredzaamheid voor uw eigen bedrijf

"Door de CAPE Academy heb ik mezelf kunnen ontwikkelen op het gebied van low-code development en kon ik meteen extra waarde toevoegen voor mijn eigen organisatie"

Aanpak CAPE Academy

Snel waarde toevoegen door 'learning on the job'

Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral: doorgeven, zodat u zelf weer verder kunt. Goed en snel kunnen leren geeft u wendbaarheid en slagkracht. Om doelen te bereiken zetten we de groei van mensen maximaal aan door optimaal gebruik te maken van de beschikbare middelen. Dit doen we middels onze strategie waarbij we praktijk, peer-learning en trainingen in de meest effectieve manier met elkaar combineren.  

Action based / continuous learning

Oefening/kennissessie's/micro-learnings
70%
Team/mentor/peergroep/coaching
20%
Klassikale trainingen/workshops
10%

Bekijk ook eens deze uitleg over het 70/20/10 model dat wij binnen onze Academy toepassen. 

Schema die de toegevoegde waarde laat zien van de 10-20-17 leermethode

Trainingen

Rollen

 • Mendix
 • eMagiz
 • Architectuur
 • Performance
 • Scrum/agile en zelforganiserende teams
 • Testmethodiek
 • Ops, CI/CD
 • People skills
 • Product Owner
 • Scrum Master
 • Proxy Product Owner

Wilt u meer weten over de inhoud van deze trainingen? Neem dan contact met ons op via het mailadres academy@capegroep.nl.

Ontwikkelen volgens de CAPE-waardes

Samenwerken aan verbetering

Mensen hebben een belangrijke rol in digitale transformatie projecten. Adaptie van nieuwe systemen is cruciaal voor het slagen van het project of langdurige projecten, en dit ligt voornamelijk bij de mensen in de organisatie.

Slim werken aan de toekomst

Wij vertrouwen op een basis van technologieën die wij vaak toepassen en volledig beheersen. Verder zijn wij altijd bezig om nieuwe technologieën te onderzoeken. 

Snel werken aan verandering

Digitale transformatie kan alleen slagen met de juiste aanpak. De toegepaste methodologie is erg bepalend voor de samenwerking en dynamiek in het uit te voeren project.

Na jarenlange ervaring hebben wij onze eigen CAPE methodologie ontwikkeld (gebaseerd op Scrum/Agile), waarbij we in korte sprints ontwikkelen aan oplossingen. Op deze manier kun je het snelst resultaat behalen! 

 

Discovery

Discovery

Bepaal jouw roadmap

Op basis van uw strategische doelstellingen bepaalt u strategische thema’s en uw roadmap. Wat wilt u bereiken, en welke rol wilt u zelf innemen in uw digitale transformatie? Laat u CAPE ontwikkelen, helpt u mee of wilt u compleet zelfstandig zijn? En met welke snelheid? Dit bepaalt welke rol opleidingen gaan hebben in uw digitale transformatie.
Design

Design

Ontwikkel volgens plan

Op basis van uw visie over uw zelfstandigheid en uw eigen rol in de digitale transformatie en rekening houdend met de capaciteit van uw organisatie, het menselijk potentieel en de individuele ambitie ontstaat uw opleidingsbehoefte. Hieruit volgt een ontwikkelplan. Uitgangspunt is dat we altijd ontwikkelen vanuit de pijlers mens, methodologie en technologie.
Develop

Develop

Continue waarde toevoegen

Om uw opleidingsbehoefte in te vullen hebben we vanuit de drie pijlers een uitgebreid en coherent opleidingsprogramma opgesteld. We werken met duidelijke leerdoelen zodat ook de toegevoegde waarde van een training helder is. De trainers van de CAPE Academy die het opleidingsprogramma invullen zijn uitstekend opgeleid, gespecialiseerd en werkzaam in het vakgebied. Vanuit hun praktijkervaring ondersteunen zij de theorie. Tevens is er veel interactie en reflectie met medecursisten tijdens de training.
Deliver

Deliver

Verbeter in de praktijk

Trainingen hebben alleen zin wanneer zij ondersteund worden in de praktijk. Centraal hierin staat Action Based Learning (ABL). ABL geeft diepgang op de trainingen en koppeling met de praktijk in uw eigen organisatie. Hierin worden vraagstukken behandeld die in uw omgeving zijn ontstaan. Wij geloven namelijk dat mensen leren door te doen: niet alleen informatie opnemen, maar er vrijwel meteen mee aan de slag gaan.
Universiteit Twente - een samenwerkingspartij van CAPE Groep

Wist je dat? Onze methodologie en Rapid App Development trainingen worden ook toegepast in het curriculum van de Master Business & Information Technology aan de Universiteit Twente!

Meer informatie over ons mastervak aan de de UT vind je hier.

 

Header voor de Academy
De grondlegging van onze Academy

Vanaf 2010 geven we al gastcolleges en geven we les aan de Universiteit Twente. Vanaf 2013 zijn we ook innovatieprojecten gaan doen in samenwerking met de Universiteit Twente. 

Uit deze ervaring is behoefte ontstaan aan een professionele in-house Academy, die in 2015 officieel gestart is, en zijn we les gaan geven aan ontwikkelaars die werkzaam waren bij onze klanten.

In 2020 is vervolgens ons ‘self-enablement’-programma verder uitgerold voor onze (toekomstige) klanten.

CAPE - make the future happen