Aanpak

Dit maakt ons uniek

Doen wat nodig is voor nu en straks. Met experts die nieuwe wegen verkennen, verder denken dan die een verbetering en niets liever doen dan grenzen verleggen. Onze aanpak? Samenwerken. Snel werken. Slim werken. En vooral doorgeven, zodat u zelf weer verder kunt.

Dit doen wij door het creëren van waarde en afstemmen van de drie belangrijke pijlers

Samenwerken aan verbetering

Mensen hebben een belangrijke rol in digitale transformatie projecten. Adaptie van nieuwe systemen is cruciaal voor het slagen van het project of langdurige projecten, en dit ligt voornamelijk bij de mensen in de organisatie.

De software moet gebruiksvriendelijk zijn voor de medewerkers die ermee werken. Door het proces als uitgangspunt te gebruiken, automatiseren en optimaliseren we bedrijfsprocessen en zorgen we dat medewerkers op de juiste manier ingezet kunnen worden. Dat wil zeggen: zij kunnen zich bezighouden met de inhoud, en repeterende taken worden zo veel mogelijk overgenomen.

Slim werken aan de toekomst

Wij vertrouwen op een basis van technologieën die wij vaak toepassen en volledig beheersen. Verder zijn wij altijd bezig om nieuwe technologieën te onderzoeken. 

Dit zijn de technologieën die wij hoofdzakelijk gebruiken om de beste oplossingen te ontwikkelen:

Mendix

Mendix

Low-code platform

Power BI

Power BI

Real-time dashboards

Sherlock

Sherlock

Monitoring systeem

eMagiz

eMagiz

Integratieplatform

AWS

AWS

Cloudoplossing

ptv group

PTV

Planningssoftware

Snel werken aan verandering

Digitale transformatie kan alleen slagen met de juiste aanpak. De toegepaste methodologie is erg bepalend voor de samenwerking en dynamiek in het uit te voeren project.

Na jarenlange ervaring, hebben wij onze eigen CAPE methodologie ontwikkeld (gebaseerd op Scrum/Agile), waarbij we in korte sprints ontwikkelen aan oplossingen. Op deze manier kun je het snelst resultaat behalen en kan er flexibel worden ingespeeld op veranderingen gedurende het proces! 

Wanneer wij een project aangaan, zorgen we dat deze methode gebruikt wordt. Mocht er bij de klantorganisatie nog enige training nodig zijn, dan verzorgen wij dat met onze eigen Academy. 

 

C - discovery

Discovery

Samen naar uw roadmap

Op basis van uw strategische doelstellingen bepalen we samen uw roadmap: waar kan snel winst behaald worden en wat is de langer termijn visie. Door onze ervaring in uw branche, denken wij met u mee en net een stapje verder, om samen de digitale transformatie voor uw bedrijf in gang te zetten. Geeft u het volledig uit handen, helpt u zelf mee of wilt u het volledig zelf aanpakken? Wat u ook kiest, wij ondersteunen u waar nodig en maken de rol van opleidingen in uw digitale transformatie op maat voor uw wensen.
C - design

Design

Ontwikkel volgens plan

Afhankelijk van uw rol in de digitale transformatie en rekening houdend met de capaciteit van de organisatie wordt het ontwikkel traject van A tot Z opgesteld. Wat is de huidige situatie? En wat is de gewenste situatie? Welke stappen gaan we ondernemen om tot de gewenste situatie te komen en hoelang gaat het duren. Er volgt ook een hands-on en volledig in-house ontwikkelplan vanuit de drie pijlers, mens, methodologie en technology, gegeven vanuit onze eigen Academy en afgestemd op uw bedrijf en medewerkers.
C - deliver

Deliver

Opleveren en doorgeven

Voldoet de oplossing naar alle wensen en is uw bedrijfsproces naar wens geoptimaliseerd? Dan is het tijd voor de overdracht. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers tijdens het proces zoveel zijn meegenomen en opgeleid, dat de software applicatie in-house in goede handen is. Natuurlijk blijven wij voor u en de applicaties klaar staan en kijken we mee met de gezondheid van de applicatie(s) via onze support afdeling. Nu kunnen we samen met u weer verder kijken naar de volgende oplossingen.

Zien hoe onze aanpak in de praktijk werkt?

Wat is uw vraagstuk?

MAKE THE FUTURE HAPPEN